Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Debat CÀPSULA-DEBAT: I després del "Sense Ficció", què? Debat entre professionals sobre el sistema català de protecció a la infància i l'adolescència, duta a terme el dimecres 13 de juny a les 10 h.

S'ha volgut aprofitar la sacsejada mediàtica del programa per reflexionar sobre com la professió pot assenyalar i tractar els malestars i dubtes que han sorgit. I, sobretot, per recuperar el consens sobre el que ja fa temps que vam decidir com a col·lectiu que calia fer: revisar el sistema de protecció a la infància i l’adolescència de Catalunya. 

Un debat que volia ser un espai en el qual deixar assentades unes bases d’acció per fer el seguiment i garantir la implementació d’un futur sistema de protecció en el qual s’actualitzin les noves demandes i tendències socioeducatives.  

 

 

Més informació del Debat

Reaccions al documental “Desemparats” del programa Sense Ficció de TV3