Butlletí del CEESC núm. 283 · 28 de juliol de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Debat a Lleida
Ja pots consultar el catàleg dels cursos que t'oferim per a la propera tardor. Tens 12 cursos on escollir. Després de les vacances, posa el teu cervell a treballar!

[consulta el catàleg]

Gran Gala
T'oferim l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta a la Fira BizBarcelona que tindrà lloc a Barcelona, els dies 31 de maig i 1 de juny. Podràs assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais. Demana'ns l’accés gratuït abans del 22 de maig.
[més info]

Ofertes de feina per a les seus del CEESC
Busquem dues persones amb iniciativa, dinàmiques i responsables, amb capacitats de coordinació i iniciativa pròpia que s'encarreguin del manteniment de les àrees administratives de les seus del CEESC de Lleida i de Terres de l'Ebre.
[més info]

"No oblidem (1939). Sobre el refugi i la nostra història"
Del 17 de juliol al 8 de setembre, es podrà veure a la seu del CEESC a Girona l'exposició que retrata l'exili massiu, a través dels Pirineus, de milers de persones de tot l’Estat espanyol que fugien d’una guerra civil cruenta que havia acabat amb la victòria del bàndol feixista.
[més info]

CÀPSULA: L'addicció té tractament. En parlem?
A la tornada de vacances, el 7 de setembre, us proposem aquesta Càpsula a Tarragona en què ens aproparem al món de les addiccions i del seu tractament, intentant respondre qüestions i dubtes que en sorgeixen al seu entorn. És possible el tractament en addiccions? I la recuperació?
[més info]

Manifest per impulsar polítiques culturals públiques i comunitàries a la ciutat de Barcelona
El CEESC s’ha adherit al manifest publicat per la Xarxa Artibarri qe expressa la disconformitat amb algunes de les polítiques culturals que l’ICUB que estan causant un greu perjudici en l’àmbit cultural general i, especialment, en el sector de l’art comunitari.
[més info]

Horaris d'estiu al CEESC i FICAT
Consulteu els horaris de les seus del CEESC durant els mesos d'estiu. El servei d'assesorament jurídic, ofert per FICAT, no estarà disponible del 14 al 31 d'agost.
[més info]

Al blog: Intervenció socioeducativa amb cavalls
Al blog trobaràs les reflexions d'una professora i d'una alumna del curs Intervenció socioeducativa amb cavalls, organitzat juntament amb Horseway el passat mes de maig i en què es va fer un apropament a l'etologia dels cavalls, al coaching i la psicoteràpia amb cavalls.
[més info]

Reflexions filosòfiques sobre la comunitat
Ja es pot veure el vídeo de la ponència del filòsof Josep Mª Esquirol que va tractar de la comunitat amb el fil conductor de la fraternitat posant de manifest els aspectes positius que giren entorn d'aquesta i la professió: compromís, intercanvi, generositat i agraïment.
[més info]

PUBLI

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat