Butlletí del CEESC núm. 450 · 17 de setembre de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

ColzES. Celebració presencial del #DiaES
El 2 d’octubre celebrarem de forma especial el Dia Internacional de l’Educació Social amb converses, un taller familiar, teatre de moviment, música en directe i un dinar popular. Totes les educadores i els educadors socials d’arreu de Catalunya hi esteu convidats.
[no t'ho perdis]

Les veus de l'Educació Social
Un aniversari és una excusa perfecta per mirar enrere però també, i sobretot, per mirar endavant. Així que per celebrar els 25 anys del Col·legi hem preguntat a diferents persones que han tingut una estreta vinculació amb el CEESC durant aquests anys: "On voldries que fos el col·lectiu professional dels ES d'aquí a 25 anys?"
[més info]

Carnaval de blogs 2021
Et presentem la 9a edició del “Carnaval de blogs” del Dia Internacional de l’Educació Social, #DiaES. És un any d'aniversaris en què preguntarem, també als bloguers i blogueres de l'Educació Social, pel futur de la professió. Si tens un blog d'educació social i tens ganes de participar al Carnaval 2021, posa't en contacte amb nosaltres.
[més info]

Debat obert per conèixer què fa la Junta de Govern
El proper dijous, 30 de setembre, ens trobarem per tal de conèixer de primera mà què fa la Junta de Govern i què suposa ser-ne membre. Serà un debat obert a tothom, amb la participació de persones que són o han estat membres de les Juntes de Govern del CEESC per imaginar plegats com pot ser el nostre Col·legi en el futur.
[participa-hi]

1r concurs de Poesia de la Intercol·legial de Sèniors
El concurs està dirigit col·legiats i col·legiades sèniors i els seus cònjuges, a partir de 60 anys, aficionats i amants de la poesia. La temàtica dels poemes és lliure, així com l’estructura i la mètrica, i el text ha de ser original i inèdit El termini de presentació comença l'1 d’octubre i acaba el 30 d’octubre de 2021.
[participa-hi]

Nou curs d'Educa amb l'Art 2021-2022
El curs "Tornar al cos, crear des de les arrels" està dissenyat amb sessions formatives de música, dansa, teatre i arts visuals a través de les quals ens nodrirem, ens connectarem amb el cos i ens expressarem des de les arrels. Tenim 5 entrades gratuïtes per a cada sessió per a membres del CEESC.
[més info]

7è CCSM. Societat digital i salut mental
La Fundació Congrés Català de Salut Mental organitza el seu 7è Congrés sota el títol "Societat digital i salut mental" que es celebrarà en un format híbrid, sempre en funció de les recomanacions sanitàries del moment. Preus reduïts abans del 30 de setembre.
[més info]

Criança 0-3 i acompanyament a les famílies en xarxa
A l'octubre s'inicia aquest Màster que pretén oferir una mirada holística perquè els professionals puguin fer un millor acompanyament a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, des d’un vessant reflexiu i una vocació professionalitzadora.
[més info]

L'educació en termes acadèmics als centres de menors tutelats
Una estudiant de segon de batxillerat demana col·laboració per al seu treball de recerca sobre l'educació en termes acadèmics dels centres de menors tutelats. El qüestionari és molt breu i completament anònim.
[més info]

CURS ON LINE: Humor, joves i acció tutorial
En aquest curs adquirirem un repertori d’estratègies per incorporar el sentit de l’humor al lloc de treball, de tal forma que repercuteixi en una disminució de l’estrès i una millora de la productivitat i del clima de treball, així com per millorar la gestió emocional, la comunicació i l'atenció a persones.
[del 29/9 al 29/11]

ENCAPSULADES: Especial d'inici de curs
Un EncapsuladES especial d’inici de curs en què parlarem dels nous reptes del Col·legi per a aquest curs i de l'any del 25è aniversari amb Maria Rosa Monreal, presidenta del CEESC. I, també, de les I Jornades de Gestalt per l'Acció Social, amb Jan Garrido, educador social, col·legiat i terapeuta Gestalt.
[21 de setembre]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!