Butlletí del CEESC núm. 441 · 28 de maig de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

El paper de l’Educació Social en la despoblació
El proper 15 de juny tindrà lloc aquesta jornada presencial en què coneixerem i conversarem amb diferents professionals d’arreu de Catalunya sobre la despoblació i sobre com els seus projectes, propostes, iniciatives o maneres de fer han fet (o ho intenten) canviar el rumb de la situació, d’una realitat.
[més info]

On són els CRAE al sistema de protecció a la infància i l’adolescència?
En aquest article de l'Araceli Lázaro, l'educadora social reflexiona al voltant dels CRAE "potser és el moment de traslladar el símil del paper de les UCI, en salut, als CRAE, i visualitzaríem la importància de no saturar-los, com a garantia dels drets de protecció i benestar d’infants i adolescents”.
[més info]

Comunicacions i inscripcions al IV CSBBE
Recordeu que fins al 31 de maig teniu temps de presentar les vostres comunicacions i pòsters als Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats al voltant dels quatre eixos que s'hi treballaran. Les inscripcions ja són obertes i les persones col·legiades gaudireu d'un preu de 60€.
[més info]

AL BLOG: Guies del CEJFE
El proper 11 de juny, el CEJFE organitza una jornda en línia en què presenta les "Guies per a la intervenció en infància i adolescència en casos de revelació de violència sexual". Es donaran pautes d’actuació a seguir per tal de reduir la victimització secundària i minimitzar els efectes del que han viscut els nens, nenes i adolescents.
[més info]

Diàlegs sobre circ, creació i acció socioeducativa
El proper dilluns, 31 de maig tindrà lloc la tercera i última conferència de la segona edició del cicle "Art i Cultura en l'acció socioeducativa", amb Marissa Paituví, de la Central del Circ i Elies Martínez i Guille Vidal-Ribas, de l’Ateneu Popular 9 Barris.
[més info]

La interdisciplinarietat en salut mental
En el marc del Postgrau en Salut Mental Col·lectiva, s'organitza un cicle de debats per tal de promoure l'intercanvi de coneixement i d'experiències entorn a la dimensió col·lectiva i transdisciplinària en el treball en salut. El proper 17 de juny tindrà lloc el primer dels debats virtuals a càrrec d'Alicia Stolkiner.
[més info]

Educadors/ores socials en l'àmbit de la salut mental
Una estudiant de la UAB està realitzan una investigació per al seu TFG que pretén realitzar una anàlisi comparativa entre dos tipus d'intervenció en l'àmbit de la salut mental: d'una banda, les teràpies més assistencialistes i, per l'altra, les teràpies de diàleg obert.
[omplir l'enquesta]

TALLER VIRTUALSobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb els casos pràctics.
[més info]

CÀPSULA: Lideratge emocional en temps de Covid
En aquesta Càpsula farem un repàs per saber com entrenar les teves competències emocionals clau i d’aquesta manera millorar el teu benestar emocional, especialment en les situacions més complexes com les actuals.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos en col·laboració

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!