Butlletí del CEESC núm. 439 · 14 de maig de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Per les persones: l'acció social com a bandera
Recta final de la fase de suport ciutadà per escollir el proper Síndic/a de Greuges de Barcelona. Si sou de Barcelona podeu donar suport a la candidatura proposada pel CEESC fins al dimecres, 19 de maig. I per tancar aquest període, dilluns 17 de maig, a les 18.30 h, hem preparat un acte en què en Rafel López, acompanyat de totes les entitats que hi donen suport, presentarà els pilars i l’ideari de la candidatura. Serà en directe a través de youtube i podreu fer totes les preguntes que considereu.
[dona-hi suport] [més info]

Segona reunió del Think Tank Jove!
El 16 d’abril va tenir lloc la segona trobada del Think Tank Jove en què es va debatre al voltant d’alguns temes relacionats amb les respostes a l'enquesta enviada als membres del CEESC menors de 35 anys. L'enquesta constava de 10 preguntes orientades a obtenir informació sobre la l'opinió que tenen del Col·legi.
[més info]

FAACCC - L’Educació Social i les Arts Comunitàries
Aquest dissabte, 15 de maig, tindrà lloc un debat en el marc del Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació Social en les Arts Comunitàries a raó dels resultats d'una enquesta oberta a diferents organitzacions del sector, feta pel CEESC i Basket Beat.
[més info]

Acte reivindicatiu: al dret a l'habitatge
El proper dissabte, 15 de maig, hi haurà un acte reivindicatiu a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Es tracta la primera acció de carrer del moviment cooperatiu pel dret a l'habitatge i se sumarà a les reivindicacions que a la tarda faran la resta de moviments pel dret a l'habitatge.
[més info]

La il·lustració en relació amb l’acció social
Al nostre canal de youtube tenim penjat el vídeo del darrer #EncapsuladES en què vam parlar amb Manel Fontdevila, autor de les il·lustracions interiors del darrer número de Quaderns d'Educació Social. Quina és la relació entre l'humor gràfic i l'acció social? Podem anar més enllà de la crítica social?
[més info]

III Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida
Aquesta tercera edició de les jornades porta per títol “Ferides invisibles: construïm relacions sense violència” i s'hi miraran d’afrontar temàtiques que ens afecten directament, tant per la nostra actuació com a professionals com també personalment. La data límit d'inscripció és el 14 de maig. Últimes places disponibles.
[més info]

Transicions, exclusions i soledats: desafiaments i respostes
En aquest VII Congrés, que tindrà lloc el 28 de maig, i 3, 4 i 11 de juny, s’abordarà la problemàtica de les Transicions, Exclusions, Soledats i Respostes en Salut Mental en l’àmbit de la infància i l’adolescència, des d’una perspectiva multidisciplinària i intersectorial.
[més info]

FORMACIÓ VIRTUALCom preparar-se per un procés de selecció a l’administració local?
En aquesta formació es pretén donar orientacions i estratègies bàsiques per afavorir que els educadors i les educadores socials estiguin més preparats i se sentin més segurs a l’hora d’opositar a l’administració local.
[més info]

CÀPSULA: Una mirada a la presó des de l’Educació Social
Descobrirem la vida a la presó a través dels ulls i les reflexions de professionals de l’Educació Social, sense deixar de banda el funcionament d’aquests centres i les seves característiques.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!