Butlletí del CEESC núm. 438 · 7 de maig de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Comunicat del CEESC en relació amb la situació dels serveis socials municipals
En l’últim any, els Serveis Socials municipals han hagut d’incrementar els recursos, per la via de pressupostos extraordinaris, destinats a les famílies que han sofert les conseqüències de la pandèmia. Des del CEESC, demanem al Govern de la Generalitat de Catalunya prengui mesures extraordinàries per dotar els Serveis Socials dels recursos humans i econòmics que calen.
[més info]

Manifest pel Dia Mundial contra l'Assetjament Escolar
Posant la mirada en la construcció de la convivència, l'educació social és convivència i la convivència és el marc bàsic per al ple desenvolupament de les persones. Animem els governs a desenvolupar programes d'educació social a tots els centres educatius d'educació infantil i primària i d'educació secundària obligatòria.
[més info]

Canvi de data: En directe, amb en Rafel López
El proper 17 de maig a les 18:30 i al nostre canal de Youtube presentarem la candidatura d'en Rafel López Zaguirre en companyia de totes les entitats que hi donen suport i amb la vostra participació, per tal que pugueu conèixer de primera mà els pilars i l’ideari de la candidatura i fer totes les preguntes que creieu convenients en un acte en directe.
[més info]

Assemblea a Terres de l'Ebre
El proper dijous, 13 de maig, celebrarem una Assemblea per als membres del CEESC de Terres de l'Ebre, a les 19 hores en format virtual. Parlarem sobre l'activitat del CEESC durant el temps de pandèmia; sobre accions per donar visibilitat a la professió, així com de la renovació de la Junta delegada de les Terres de l'Ebre.
[més info]

Publicat el Pla de millora del sistema d'atenció a la infància
Aquest document vol ser la base per a una cooperació en el seguiment del conjunt de la tasca que s’albira des de ja i per als propers anys. Des del CEESC, tot i estar d’acord amb els principis irrenunciables, no deixem de detectar-hi desequilibris entre els principis rectors i les actuacions plantejades.
[més info]

Ampliació de termini per enviar comunicacions al CSSBE
Treballes en algun projecte innovador de l’àmbit social i l’has posat en marxa? Fins al 31 de maig pots presentar comunicacions o pòsters a l'entorn de les dependències vers les addiccions, les dependències relacionals en el cicle vital, les diversitats i altres situacions que generen dependència i els sistemes generadors d’autonomia i dependència.
[més info]

Tenim entrades per al FAACCC per a membres del CEESC
Els propers 11, 12, 13, 14 i 15 de maig tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona el primer Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya. El programa del Festival és molt extens i cal inscriure’s per separat a cadascuna de les activitats a les quals es vulgui assistir, tant a les gratuïtes com a les de pagament. Oferim 11 entrades per a membres del CEESC.
[més info]

FORMACIÓ VIRTUALCom ens comuniquem?
Amb aquesta formació us proposem reflexionar sobre la manera que tenim de comunicar-nos: poder descobrir quin estil (o estils) de comunicació i de relació utilitzem habitualment i com podem millorar-lo per crear relacions més positives i sanes, tant amb el nostre entorn com amb les persones amb què treballem.
[més info]

CÀPSULA: L'educació social en l’àmbit de la Salut Mental: mirades, experiències i reptes
Dins del model de recuperació en Salut Mental la figura professional de l’Educació Social ha de tenir un pes important, en tant que l’abordatge comunitari i socioeducatiu ha de forma part i coexistir de manera transversal dins del model biopsicosocial.
[més info]
En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Grimaldi Lines

15% de descompte per a reserves de l'1 al 31 de maig a Sardenya i Itàlia peninsular per a viatges del 15 de juny al 15 de setembre.

[més info]

Faro Fitness Center

Matrícula gratuïta, sense permanència i un 18% de descompte en la quota Full time de Fitness i activitats dirigides.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!