Butlletí del CEESC núm. 437 · 30 d'abril de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Transformem el sistema de protecció a la infància?
Hem rebut amb satisfacció l’aparició del Pla de millora del Sistema d’Atenció a la Infància, l’Adolescència, la Joventut i les seves famílies a Catalunya. Un nou Pla que “pretén millorar l’atenció, preservar drets, garantir la inclusió social i sobretot fer una societat amb igualtat d’oportunitats per a totes les persones”.
[més info]

Assemblea a Terres de l'Ebre
El proper dijous, 13 de maig, celebrarem una Assemblea per als membres del CEESC de Terres de l'Ebre, a les 19 hores en format virtual. Parlarem sobre l'activitat del CEESC durant el temps de pandèmia; sobre accions per donar visibilitat a la professió, així com de la renovació de la Junta delegada de les Terres de l'Ebre.
[més info]

En directe, amb en Rafel López
El proper 12 de maig a les 18:30 i al nostre canal de Youtube presentarem la candidatura d'en Rafel López Zaguirre en companyia de totes les entitats que hi donen suport i amb la vostra participació, per tal que pugueu conèixer de primera mà els pilars i l’ideari de la candidatura i fer totes les preguntes que creieu convenients en un acte en directe.
[més info]

Quin és el paper de l’ES als projectes d'art comunitari?
Fins al 2 de maig tens temps de respondre l'enquesta per esbrinar quin paper tenen els ES als projectes i les organitzacions de les arts comunitàries, amb els resultats de la qual s'organitzara un debat dins del marc del Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya.
[omple l'enquesta]

Pràctiques artístiques, participació i canvi social
Els membres del CEESC teniu descompte en aquesta formació organitzada per la xarxa Artibarri dins del marc del FAACCC que vol ser una formació vivencial, reflexiva i situada a l'entorn de les pràctiques artístiques comunitàries.
[més info]

La veu del Comitè Organitzador del IV CSSBE
La pandèmia ha fet sortir de la zona de confort el Comitè Organitzador del IV Congrés. Aquestes línies traspassen allò narratiu per endinsar-se amb il·lusió, voluntat, esforç i, sobretot, alegria en un treball cooperatiu virtual per tal que el IV CSSBE sigui un esdeveniment de saber, saber fer, conèixer i conviure.
[llegeix l'entrevista]

Propostes artístiques i educatives en els centres penitenciaris
El proper 10 de maig tindrà lloc la segona de les conferències de la segona edició del cicle "Art i Cultura en l'acció socioeducativa", amb Àngela Peinado, responsable dels tallers artístics del Centre Penitenciari Brians 2.
[més info]

Campanya #lliuredestigma d'Apropa Cultura
La campanya #lliuresdestigma vincula el paper de la cultura i l’estigma que pateixen les persones amb problemes de salut mental. Compartim aquestes reflexions tan necessàries i et convidem a reflexionar sobre aquest tema. El CEESC dona suport a Apropa Cultura.
[més info]

Educa amb l'art: Taller de teatre al Teatre Lliure de Gràcia
Com a membres del CEESC teniu inscripció gratuïta (5 per taller) per aquesta formació de teatre organitzada pel Teatre Lliure amb Apropa Cultura, un taller pràctic, dinàmic, per aprendre eines teatrals per fer servir en el nostre dia a dia, a càrrec de Magda Puyo.
[més info]

FORMACIÓ VIRTUALAvaluació de projectes d’acció social a través de les arts
Aquest és un curs introductori a l’avaluació de projectes per a la intervenció social, des d’una metodologia participativa i utilitzant recursos basats en les arts aplicades que ens ajuden a detectar el que funciona i el que és millorable.
[més info]

CÀPSULA: L'educació social en l’àmbit de la Salut Mental: mirades, experiències i reptes
Dins del model de recuperació en Salut Mental la figura professional de l’Educació Social ha de tenir un pes important, en tant que l’abordatge comunitari i socioeducatiu ha de forma part i coexistir de manera transversal dins del model biopsicosocial.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!