Butlletí del CEESC núm. 435 · 16 d'abril de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Presentem l'Aliança per a la Segona Oportunitat
Disset entitats de la societat civil hem presentat aquesta eina, positiva per a tota la societat, que fomenta la rehabilitació de les persones, la seva inclusió social i la seva reincorporació a l’economia per tal que puguin tornar a encarrilar les seves expectatives i les seves noves iniciatives.
[més info]

Una mirada propera a les persones
En Rafel López Zaguirre presenta la seva candidatura i hi destaca que la Sindicatura de Greuges de Barcelona ha de tenir un discurs centrat en la construcció dels drets de la ciutadania i del servei a les persones i ha de convertir-se en un dels serveis més propers a la ciutadania capaç de copsar les necessitats i la realitat dels veïns i veïnes de la ciutat.
[llegeix l'article]

L’Educació Social i les Arts Comunitàries
De l'11 al 15 de maig tindrà lloc el primer Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya. El CEESC hi col·labora amb un debat sobre el paper de la professió i les professionals de l’Educació Social en les Arts Comunitàries a raó dels resultats de l’enquesta oberta a diferents organitzacions del sector, feta pel CEESC i Basket Beat.
[més info]

La curiositat intel·lectual del comitè científic
El Comitè Científic del IV CSSBE elabora i perfila el programa intel·lectual científic, on totes les veus multidisciplinàries de les diferents dependències estiguin representades per gaudir d’una comunicació fluïda, constructiva i multidimensional. Aquest Comitè entén i defensa els escenaris per a una ciutadania autònoma. 
[llegeix l’entrevista]

FAQ del VII Congrés Estatal d'Educació Social
Des de la web del VII Congrés Estatal d'Educació Social que se celebrarà a Saragossa, han habilitat un espai de preguntes freqüents on resolen dubtes al voltant de les dates, preus, característiques, format del Congrés, programa, inscripcions, presentació de comunicacions, certificats, etc.
[més info]

Últims dies per inscriure's al #Perspectives21
A banda dels 9 àmbits de treball dels que ja hem parlat altres vegades, enguany hi incorporem un nou espai d’informació sobre contractació pública, privada i del tercer sector. Amb alguns apunts sobre el tipus d’ofertes de treball actuals que trobem per a educadores i educadors socials.
[apunta-t'hi]

Beques en l'àmbit de justícia
El DOGC ha publicat una ordre per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de les beques per a la recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de les mesures penals, la reinserció i l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia, el dret civil català, l'ordenament jurídic i la ciència forense que concedeix el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.
[més info]

Joves i museus - #EdcampConjuremnos
Dissabte 17 d'abril tindrà lloc una àgora on el debat entre joves ha de conduir a l'acció i la creació de propostes per part dels museus. Proposem un futur on el joves som protagonistes: educació, formació, cultura, igualtat, equitat, treball, sostenibilitat i igualtat de gènere.
[més info]

III Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida
Del 18 al 28 de maig tindrà lloc la 3a edició de les jornades en què es miraran d’afrontar temàtiques que ens afecten directament, tant per la nostra actuació com a professionals que tractem i ens relacionem amb persones que han patit i pateixen agressions de qualsevol classe, com també personalment a l’hora d’empatitzar amb elles.
[més info]

FORMACIÓ VIRTUALAbordatge de les violències masclistes
El curs ajudarà a fer visible tot allò que són signes de violències masclistes i que estan "naturalitzades o normalitzades" tant dins de la relació de parella com en altres contextos per tal de facilitar la prevenció, la recuperació i la denúncia social i el rebuig de les violències.
[més info]

#ENCAPSULADES: La il·lustració en relació amb l’acció social
Dijous vinent tenim una cita especial amb l'#EncapsuladES, una prèvia a la Diada de Sant Jordi. Parlarem amb en Manel Fontdevila, autor de les il·lustracions interiors del darrer número dels Quaderns. Parlarem de les seves obres i la crítica social i de la relació de l'humor gràfic i l'acció social. L'emetrem en directe per Youtube.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!