Butlletí del CEESC núm. 434 · 9 d'abril de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Camins i Perspectives 2021
El proper 20 d'abril celebrarem el Camins i Perspectives d'enguany en què professionals i docents especialitzats i amb experiència ens parlaran de 9 àmbits professionals de l'Educació Social: protecció a la infància i l’adolescència, gent gran, escola, joventut, treball comunitari, mediació, salut mental, drogodependències i presons.
[més info]

Premis RetinES 2021
Darrers dies per participar a alguna de les dues modalitats del concurs: a la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa, i a la millor obra o projecte audiovisual realitzat per joves de 18 a 30 anys.
[Termini: 15 d'abril]

Serveis del CEESC per a la preparació d'oposicions
L’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria per a 55 places d’educador/a social, i es preveu que enguany la Generalitat convoqui 255 places. Des del CEESC us oferim un seguit de serveis per donar resposta a totes les consultes que pogueu tenir.
[més info]

Coneix la candidatura del CEESC a la Sindicatura de Greuges
Hem creat un espai web propi per a conèixer el perfil d'en Rafel López, l'ideari i els principis inspiradors de la candidatura. Així mateix trobaràs informació al voltant del procés, del calendari i de com donar-hi suport.
[més info]

Art i Cultura en l'acció socioeducativa
Els proper 26 d'abril, i 10 i 31 de maig tindrà lloc aquest cicle de conferències on line en què coneixerem de la mà dels protagonistes quins són els reptes als quals s’enfronten per a la construcció de metodologies, la gestió comunitària, la utilització dels llenguatges artístics i el rol de professional.
[més info]

Cursos de neurolideratge i mindfulness subvencionats
El TSCAT i el CEESC organitzen dos cursos subvencionats dirigits prioritàriament a treballadors en actiu i autònoms, amb places limitades per a persones desocupades inscrites com a demandants d'ocupació al SOC.
[mindfulness] [neurolideratge]

Formació de música i percussió a L'Auditori - 17 d'abril
Com a membres del CEESC teniu inscripció gratuïta (5 per taller) per a aquesta formació a l'Auditori que girarà al voltant d'una idea: La música a partir de la pulsació. Durant el taller desenvoluparem de dinàmiques i jocs per comprendre-la i construïr a partir d’ella.
[més info]

FORMACIÓ VIRTUALIntroducció al sistema de protecció a la infància i adolescència
El curs, organitzat pel Col·lectiu de Protecció a la Infància i Adolescència del CEESC, pretén aportar una formació pràctica i específica per als professionals que s’inicien en el sistema de protecció a la infància i adolescència.
[més info]

CÀPSULA: Ser o no ser educadora o educador social a Justícia
Has pensat mai de treballar en l'àmbit de la Justícia? Vols descobrir-lo? Saps quines són les 10 competències clau per la a figura professional de l’educador/a social a Justícia Juvenil? Des del Departament de Justícia ens donaran les respostes.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!