Butlletí del CEESC núm. 433 · 26 de març de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

#RafelSíndicBCN2021
El CEESC impulsa aquesta candidatura perquè des del món de l’acció social podem aportar molt a la Sindicatura de Greuges de Barcelona. El Rafel López Zaguirre és educador social i el seu perfil aporta una mirada nova, que vol ser una oportunitat de reafirmació del contingut democràtic de la institució. Així mateix, fem aquest pas per avançar en la visibilització i el reconeixement de l’educació social.
[coneix i dona suport a la candidatura]

Camins i Perspectives 2021
El proper 20 d'abril celebrarem el Camins i Perspectives d'enguany en què professionals i docents especialitzats i amb experiència ens parlaran de 9 àmbits professionals de l'Educació Social: protecció a la infància i l’adolescència, gent gran, escola, joventut, treball comunitari, mediació, salut mental, drogodependències i presons.
[més info]

Comunicat conjunt
Davant dels atacs que s’han produït a diversos centres de Serveis Socials i Oficines d’Habitatge de Barcelona, el CEESC, el COPEC, el COPC i el TSCAT volem expressar la nostra més absoluta condemna a aquestes accions i donem tot el nostre suport a les i els professionals que treballen en aquests centres fent atenció directa a la ciutadania.
[més info]

Catàleg de Formació i Càpsules de Primavera
En el Catàleg d'aquesta primavera hi trobaràs 11 cursos propis, 5 en col·l·laboració i 3 càpsules. Hi ha respresentats molts àmbits de la professió, segur que hi trobes el teu!
[consulta el catàleg]

Resum de l'Assemblea Ordinària de març 2021
El passat 19 de març es va celebrar l’Assemblea Ordinària del CEESC que va aprovar, entre altres, la Memòria d'activitat i el Balanç i compte de resultats de l'any 2020.
[més info]

Obert el període d'inscripcions al VIII Congrés Estatal
Ja s'ha iniciat el procés d'inscripcions al #8CongresoEduso. Hi ha tres opcions de tarifes: General, tarifa Eduso (per a professionalses col·legiats), i tarifa reduïda per a estudiants i persones a l'atur.
[més info]

Busquem professionals per formar part de la recerca
El CEESC i l'Observatori del Tercer Sector col·laborem conjuntament en un estudi que vol analitzar de manera més profunda la relació de l’Educació Social i el Tercer Sector. S'hi pot participar fins al 31 de març.
[participa-hi]

AL BLOG: El secret de la poció: un conte per parlar d’addiccions
Us presentem el projecte de tres educadores socials per publicar un conte que vol ser una eina que ens obri la porta a començar a parlar de les addiccions, els secrets que fa mal guardar, les conductes abusives i les negligències dels adults.
[més info]

Taller de música i veu al Palau de la Música - 10 d'abril
Com a membres del CEESC teniu inscripció gratuïta (5 per taller) per a aquesta formació al Palau de la Música que proposa descobrir la connexió entre la veu i les emocions, identificar com funciona la nostra veu i treballar algunes eines per tenir-ne cura.
[més info]

FORMACIÓ VIRTUALIntroducció al sistema de protecció a la infància i adolescència
El curs, organitzat pel Col·lectiu de Protecció a la Infància i Adolescència del CEESC, pretén aportar una formació pràctica i específica per als professionals que s’inicien en el sistema de protecció a la infància i adolescència.
[més info]

CÀPSULA: Ser o no ser educadora o educador social a Justícia
Has pensat mai de treballar en l'àmbit de la Justícia? Vols descobrir-lo? Saps quines són les 10 competències clau per la a figura professional de l’educador/a social a Justícia Juvenil? Des del Departament de Justícia ens donaran les respostes.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!