Butlletí del CEESC núm. 432 · 19 de març de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Full Informatiu - Hivern 2021
Ja pots consultar on line el Full Informatiu 93 en què trobaràs com a tema destacat "L'educació social en l'àmbit de la gent gran", dos articles d'opinió sobre polítiques de joventut i espais familiars, entre molts altres continguts.
[llegeix el Full]

La Paeria afavoreix la precarietat
Després de mesos esperant a reunir-nos amb l'Ajuntament de Lleida, ja s'ha licitat la contractació de 3 places de dinamitzador de barri. Des del CEESC continuem pensant que el plantejament que se n'ha fet no és el correcte i que afavoreix la precarietat dels professionals.
[més info]

Fem visible l'Educació Social a la Viquipèdia
Aquesta setmana la Viquipedia fa 20 anys i des del CEESC ho celebrem compartint la nova entrada sobre Antoni Polo Moya, educador social de Terres de l'Ebre, que va morir l'any 2019. Fer present l'Educació Social a la Viquipèdia és important per la visibilització i el reconeixement de la nostra professió.
[llegeix l'article]

Premis RetinES 2021
Participa a la la vuitena convocatòria dels Premis RetinES que enguany compta amb dues modalitat de concurs: a la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa, i a la millor obra o projecte audiovisual realitzat per joves de 18 a 30 anys.
[Termini: 15 d'abril]

Vídeo i relatoria de la càpsula de drogodependències
Hem publicat el vídeo i la relatoria de la Càpsula "El lloc actual de l'Educació Social en el camp de les drogodependències" en què ens vam entrevistar amb Xavier Garcia, l'Anna Marco i en Fran Calvo per debatre al voltant d'aquest àmbit.
[més info]

Ampliat el termini per respondre el qüestionari
El CEESC i l'Observatori del Tercer Sector col·laborem conjuntament en un estudi que vol analitzar de manera més profunda la relació de l’Educació Social i el Tercer Sector.
[participa-hi]

Recupera l'#EncapsuladES!
Recupera la xerrada que vam mantenir amb la Marta Venceslao, autora de l'article "Educació social i control. La pandèmia de la COVID-19 com a lent d'augment", publicat als Quaderns d'Educació Social.
[mira-te'l]

La soledat de nens, adolescents i famílies a l’era Covid
El proper 26 de març tindrà lloc aquest webinar previ al Congrés de Salut Mental, que vol  enfocar alguns aspectes de la soledat de nens i famílies en el context actual de pandèmia i crisi.
[més info]

Taller de teatre al TNC
Tenim entrades gratuïtes per a membres del CEESC per aquesta formació al TNC, el proper 27 de març, de la mà de la Laura Zamora i el Daniel Klamburg, que proposa un taller de teatre i expressió per cuidar-nos, per retrobar-nos i per crear entre tots un petit espectacle efímer.
[més info]

Presentació de contribucions al VIII Congrés Estatal
A la nova web de #8CongresoEduso trobaràs tota la informació per a la presentació de contribucions: experiències, pòsters i comunicacions.
[Termini: 15 d'abril]

Pots col·laborar omplint aquests qüestionaris?
Ens han demanat col·laboració per a l'elaboració de dos qüestionaris:
[Reintegració socioprofessional de dones víctimes de violència de gènere]
[TFG sobre Menors Estrangers no Acompanyats]

CURS ON LINE: La cura i autocura professional en l’educació social
Aquesta formació acompanya i genera recursos per als professionals que treballen amb persones, famílies i el teixit sociocomunitari cap a l’acció proactiva en la cura i la cerca del benestar comú, impulsant sinergies promotores de la qualitat laboral per a aquests professionals i les persones que atenen.
[més info]

CURS SEMIPRESENCIAL: Recursos oberts per dissenyar intervencions comunitàries
En col·laboració amb Trànsit Projectes i en el marc del projecte OpenCCCP, obrim aquest curs a professionals de l’educació social i la cultura, en actiu o a l’atur, que vulguin millorar les seves capacitats i competències en l’àmbit de les intervencions comunitàries.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #EncapsuladES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!