Butlletí del CEESC núm. 431 · 12 de març de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Quan ens vacunaran?
Després de les demandes d'informació adreçades als Departaments de Salut i de Treball, finalment se'ns va informar que s’ha fet un enviament massiu de correus a tots els serveis socials registrats públics i privats que donen atenció directa en què se’ls demana que aportin dades dels professionals a vacunar.
[més info]

Assemblea del CEESC
El proper 19 de març celebrarem l'Assemblea Ordinària en format virtual. Hi sotmetrem a votació la Memòria 2020 i el Balanç i compte de resultats de l'exercici anterior. Si hi vols participar, cal que t'acreditis prèviament a través de la nostra web.
[més info]

Educació Social i Tercer Sector
El CEESC i l'Observatori del Tercer Sector col·laborem conjuntament en un estudi que vol analitzar de manera més profunda la relació de l’Educació Social i el Tercer Sector. Busquem educadores i educadors socials que vulguin formar part d'aquesta recerca.
[t'hi apuntes?]

Sobre l'alberg de Pardinyes
La junta delegada del CEESC a Lleida lamentem l’aparició d’actituds i discursos que generen exclusió social arran de l’anunci de la construcció al barri de Pardinyes d’un alberg especialment dissenyat per allotjar famílies i persones en situació de sense llar, així com persones que vulguin formar part de la campanya agrària.
[més info]

El jovent és essencial
Ens afegim a la petició de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut per demanar que el treball amb el jovent sigui considerat essencial. Per tal que els professionals de joventut puguin fer la seva feina cal que es reobrin els equipaments i es permeti que facin la seva feina a peu de carrer.
[més info]

Nova web del Congrés Estatal d'Educació Social
El VII Congrés Estatal d'Educació Social ha renovat la web. Hi trobaràs tota la informació actualitzada del programa #8congresoEduso i podràs informar-t'hi dels nous terminis per a l'enviament de contribucions.
[visita la nova web]

Després del col·lapse - Menor migrant: sol i desprotegit
La Saray Subirada, educadora social i membre de la Junta delegada del CEESC a Lleida, va participar en aquest programa de ràdio per parlar sobre la realitat actual dels joves migrants sols.
[recupera el programa]

Moltes gràcies per participar a l'#InformeES 2020!
Hem assolit la xifra de 1.254 respostes al qüestionari per elaborar l'InformeES 2020. Moltes gràcies a tothom que hi ha participat! Com haurà canviat la professió des del 2017? Ho veurem ben aviat.
[consulta el darrer InformES]

Estudi sobre la dimensió ètica en la relació socioeducativa
Des de la UAB s'està fent un estudi per construir col·lectivament un coneixement pràctic i experiencial sobre diferents elements que afecten la relació socioeducativa ètica. Si tens ganes de participar-hi, omple el formulari i es posaran en contacte amb tu.
[més info]

CURS: La cura i autocura professional en l’educació social
Aquesta formació acompanya i genera recursos per als professionals que treballen amb persones, famílies i el teixit sociocomunitari cap a l’acció proactiva en la cura i la cerca del benestar comú, impulsant sinergies promotores de la qualitat laboral per a aquests professionals i les persones que atenen.
[més info]

ENCAPSULADES: Educació social i control. La pandèmia de la COVID-19 com a lent d’augment
Al llarg de la història, l’educació social ha estat travessada per tensions que no han deixat de confrontar-la amb diferents encàrrecs de control. Parlarem amb la Marta Venceslao que ens presenta un treball exploratori sobre les lògiques que vertebren el camp social educatiu com a mecanisme de contenció de determinats sectors.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #EncapsuladES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!