Butlletí del CEESC núm. 430 · 26 de febrer de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Novetats del IV CSSBE
Els propers 16 i 17 de setembre del 2021 tindrà lloc, en un format encara pendent de confirmació, el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics Especialitzats, sota el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”. Ja s'hi poden presentar comunicacions i consultar els 4 eixos de treball.
[més info]

Dia Mundial de la Justícia Social
Des de la Junta delegada del CEESC a Lleida, la Cleo Campuzano i el Jordi Baiget escriuen aquest article d'opinió en motiu del Dia Mundial de la Justícia Social, que es va celebrar aquest dissabte. 
[llegeix l'article]

L’educació social: de la justícia restaurativa a la justícia social
I també en motiu del el Dia Mundial de la Justícia Social, des de la delegació de les Terres de l'Ebre es va demanar a Federico Diego un article d'opinió que gira al voltant de la justícia restaurativa.
[llegeix l'article]

Última setmana per participar a l'#InformeES 2020
Ja hem superat la barrera de les 1.000 respostes de l'Informe. Arribarem a les 1.300? Ajuda'ns aactualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya i a dibuixar de la manera més fidel possible l’evolució de la professió.
[respon el qüestionari]

El calidoscopi de les migracions. Una diversitat de mirades
La Universitat de Lleida i les delegacions de Lleida del COPEC, COPC, TSCAT i CEESC organitzen aquest cicle de quatre seminaris web al voltant de les migracions que s'inicia el 4 de març. Cada sessió constarà d'una ponència i d'una experiència pràctica.
[més info]

CURS ON LINE: Intervenció socioeducativa a través de la música
La raó de ser d’aquesta formació és posar a l’abast dels educadors i educadores socials una sèrie d’eines específiques per a la intervenció socioeducativa, que, prenent la música com a protagonista, reportin els beneficis que ens proposem amb diferents col·lectius focus de la nostra feina.
[més info]

CÀPSULA: El lloc actual de l'Educació Social en el camp de les drogodependències
Parlarem de les diferències entre recursos (deducció de danys/lliure de droga) i la manera d'abordar la tasca de l’educadora i educador social a cada model. Els diferents moments del procés de drogodependència i procés de recuperació, i les possibilitats per a l'educació social en cada un d'ells.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!