Butlletí del CEESC núm. 428 · 12 de febrer de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

On són els ES a la darrera convocatòria de vacunació?
Arran de la publicació de la convocatòria de vacunació per a professionals prioritzats, hem enviat una carta al secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, per tal que ens resolgui dubtes i fer-li saber que l'essencialitat de la tasca que desenvolupem, si no ho era prou, s'ha fet més que evident en aquests mesos de pandèmia.
[més info]

Aliança per la Infància
La TIAC, de la qual el CEESC forma part, i la Plataforma d'Infància de Catalunya han fet públic un manifest en què reivindiquen que les polítiques socials se situïn al centre de tots els programes i projectes polítics i que la reducció de les desigualtats esdevingui el principal objectiu dels pressupostos i esforços públics.
[més info]

Rebutgem la presència de l'extrema dreta
Vam aturar la difusió d'una taula rodona organitzada per l’Associació Intercol·legial en què hi estava convidat un representant de VOX. Hem expressat el nostre rebuig a seguir convidant membres de qualsevol organització que representi una amenaça per als drets humans i la democràcia
[més info]

#InformeES 2020
Recorda que fins al 5 de març pots omplir el qüestionari de la tercera eddició de l’InformeES, que té l’objectiu d’actualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya i poder dibuixar l’evolució de la professió a través d’uns indicadors comparables.
[participa-hi]

Entrevista a Pilar Morral
Compartim l'entrevista a la Comissionada del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, la Pilar Morral Garcia. El Congrés tindrà lloc al mes de setembre d'enguany després d'haver-se ajornat per la pandèmia. 
[mira el vídeo]

CURS ON LINE: Eines psicoeducatives i jurídiques per a mediadors entorn al Pla de Parentalitat
Aquesta formació contempla eines professionals i personals de confrontació de tota situació de conflicte que comporti una ruptura familiar, complementades amb les eines jurídiques que permetin dur a terme un correcte acompanyament.
[més info]

CÀPSULA: El lloc actual de l'Educació Social en el camp de les drogodependències
Ens entrevistem amb dos educadors i una educadora social i debatrem amb ells sobre com es troba el camp de les drogodependències ara i les seves casuístiques.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #EncapsuladES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!