Butlletí del CEESC núm. 427 · 5 de febrer de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

#InformeES 2020
Posem en marxa la tercera edició de l’InformeES, que té l’objectiu d’actualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya i poder dibuixar l’evolució de la professió a través d’uns indicadors comparables.
[participa-hi]

Xarxa Educació 360 a les Terres de Lleida
Aquest 2021 la xarxa 360 té el repte de créixer i consolidar-se al territori, donar visibilitat i extreure aprenentatges de les experiències360 que durant la COVID han continuat oferint oportunitats educatives i eines als diversos actors per desenvolupar noves pràctiques.
[més info]

Diàlegs d’Ètica en temps de pandèmia. Peixera ètica virtual
El proper 9 de febrer tindrà lloc la Peixera ètica en què es classificaran i treballaran les aportacions que vam rebre a l'anterior sessió i les que ens puguin arribar a partir d'ara, per poder redactar un document de recomanacions.
[més info]

L'educació i les cures, al centre de la vida, més que mai
Aprofitant els dies internacionals relacionats amb el fet educatiu, des de la delegació de Lleida s'han fet presents als mitjans de comunicació de la província i han escrit un article per reivindicar la importància de l'educació i les cures a l'hora de legislar i governar.
[més info]

Col·laboracions per al proper número de la Revista RES
Fins al 31 de març tens temps d'enviar un article per al número 32 de la Revista RES que portarà com a títol "La Educación Social en Latinoamérica: cartografía de oportunidades" i serà una revisió i un apropament a les experiències que l'Educació Social està duent a terme a l'Amèrica Llatina. 
[més info]

Relatoria de l'acte d'entrega del Premi Quim Grau
Hem publicat el vídeo i la relatoria de l’acte d'entrega del Premi Quim Grau que va consistir en la presentació del llibre guanyador per part de l'autora, la Gemma Sambola i d'una taula professional.
[més info]

Obert el termini de presentació de pòsters i comunicacions
Fins al 9 d'abril tens temps de presentar comunicacions, pòsters i tallers per al III Congrés de l'Acció Social, que tindrà lloc al juliol de 2021 sota el lema 'Serveis socials i acció comunitària: promoció i prevenció".
[més info]

CURS ON LINE: El valor dels valors: taller per conèixer els nostres valors
Us proposem un taller d’autoconeixement dels valors personals, professionals i laborals. Identificar i analitzar els valors us permetrà enfocar millor les vostres prioritats i valorar si realment esteu “en el lloc que voleu estar” o si necessiteu introduir algun canvi a la vostre vida per millorar-la.
[més info]

CÀPSULA: Encontres i desencontres de l’Educació Social en el treball amb gent gran
Descobrirem els encontres i els desencontres del treball en l'àmbit de la gent gran. El que és satisfactori i imprescindible en contraposició al poc reconeixement del sector, un dels que ha estat més exposat i discutit en temps de pandèmia.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!