Butlletí del CEESC núm. 426 · 29 de gener de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Manifest del Dia Internacional de l'Educació 2021
Aprofitem la commemoració del Dia Internacional de l’Educació per fer una crida a considerar fermament el fet educatiu com un element essencial, central, de les nostres vides en societat.
[més info]

Vols formar part de tribunals de selecció?
L’Escola d’Administració Pública de Catalunya busca, entre d'altres professionals, educadores i educadors socials per a la seva borsa de col·laboradors/ores per a participar en tribunals de selecció de l’àmbit local.
[més info]

Relatoria de Mediació
Hem publicat la relatoria i el vídeo de la Càpsula "La praxis de la mediació, encerts i reptes", en què es van exposar un seguit de casos per tal de debatre l’excel·lent, l'adequada o la mala pràctica entorn a la mediació, especialment en la mediació comunitària.
[llegeix-la]

AL BLOG: De la ignorància i el nostre món occidental civilitzat
Una col·legiada ens planteja una reflexió al voltant de conceptes contraposats com primer món / tercer món, civilitzats / no civilitzats, desenvolupats / no desenvolupats i ignorants / savis, i es pregunta on està la frontera entre els uns i els altres.
[llegeix l'article]

Enquesta sobre educació social digital
Us convidem a respondre aquesta enquesta de la UOC que explora el paper i les possibilitats dels ES d'utilitzar les tecnologies digitals per fomentar la inclusió social, la participació política i la ciutadania activa, expecialmente del jovent. 
[més info]

#BeureSensePlastic
El CEESC hem format part del repte #beuresenseplastic impulsat pel Grup de Treball Residu Zero #bcnsostenible. Després de més de 2 anys, la iniciativa ha implicat 92 organitzacions i ha estalviat 44 tones de plàstic d’un sol ús.
[mira el vídeo resum del repte]

Premis Montserrat Roig 2020
Els Premis Montserrat Roig tenen un doble objectiu: fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i una major presència informativa d’aquests temes, així com premiar la tasca dels i les professionals del món de la comunicació.
[més info]

CURS ON LINE: Eines psicoeducatives i jurídiques per a mediadors i mediadores entorn al Pla de Parentalitat
Aquesta formació contempla eines professionals i personals de confrontació de tota situació de conflicte que comporti una ruptura familiar, complementades amb les eines jurídiques que permetin dur a terme un correcte acompanyament.
[més info]

CÀPSULA: Encontres i desencontres de l’Educació Social en el treball amb gent gran
Descobrirem els encontres i els desencontres del treball en l'àmbit de la gent gran. El que és satisfactori i imprescindible en contraposició al poc reconeixement del sector, un dels que ha estat més exposat i discutit en temps de pandèmia.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!