Butlletí del CEESC núm. 425 · 22 de gener de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Ens segueixes a les xarxes socials?
Estem amb tu a Facebook, a Twitter, a LinkedIn i a Instagram.
Segueix-nos i no et perdis res del que passa al CEESC i al món de l'Educació Social!

Diàlegs d’Ètica en temps de pandèmia. Peixera ètica virtual
El proper 9 de febrer tindrà lloc la Peixera ètica en què es classificaran i treballaran les aportacions que vam rebre a l'anterior sessió i les que ens puguin arribar a partir d'ara, per poder redactar un document de recomanacions.
[més info]

Recupera l'#EncapsuladES!
Recupera la xerrada que vam mantenir amb tres educadores socials sobre com s'ha desenvolupat la tasca educativa en un context de pandèmia, amb importants restriccions sanitàries i un nou increment de les desigualtats.
[mira-te'l!]

"El sistema encara deixa moltes vides enrere"
A Social.cat entrevisten l'Oscar Martínez, membre de la Junta de Govern del CEESC que parla sobre com viuen les persones als centres residencials per a persones amb discapacitat i sobre com treballen els professionals socials al que és la seva llar.
[llegeix l'entrevista]

El futur dels nens i nenes és una decisió política
El 26 de gener Save the Children organitza aquest debat polític que posa la infància al centre. Sabem quines propostes tenen els diferents grups parlamentaris per les eleccions del 14-F? Com pensen combatre les desigualtats, la pobresa i la violència que pateixen els infants i adolescents?
[més info]

Per una Renda Bàsica Universal
El proper dissabte, 30 de gener, tindrà lloc aquesta jornada que vol contribuir en el treball a favor de la implantació de la RBU, afavorint l’articulació de persones i col·lectius que la consideren necessària, i l’organització per a accions concretes, i buscar teixir coneixences i llaços de confiança entre la gent que hi participi.
[més info]

Taller d'arts visuals del Museu Picasso
El programa Educa amb l'Art d'Apropa Cultura es reinventa en format virtual i continua amb aquest taller organitzat pel Museu Picasso el proper 23 de gener. Una sessió adreçada a professionals de l'acció social i educativa. No cal tenir coneixements artístics, només ganes de compartir, aprendre i passar-ho bé.
[més info]

CURS ON LINE: Acompanyar sentint, acompanyar amb sentit
Aquest espai formatiu està pensat com a espai on poder comprendre millor la dimensió emocional, aportar amplitud de mirada envers el desenvolupament socioemocional, i entrenar eines per la consolidació de les relacions positives en l’acompanyament que fem al llarg de la vida.
[més  info]

CÀPSULA: Biblioteques que eduquen des d'un servei universal
Hi visualitzarem “Crecer leyendo. Per una biblioteca inclusiva des de la infància”, un documental de la Fundació Biblioteca Social que mostra com des de la biblioteca pública es pot contribuir a millorar la situació dels infants, quan un de cada tres, per diferents motius, està en risc d’exclusió.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!