Butlletí del CEESC núm. 424 · 15 de gener de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Feliç 2021!
Encarem el nou any com un estol d'ocells que uneix i protegeix, que suma i que reforça.

I el 2021 el CEESC fa 25 anys! Esperem poder celebrar l'aniversari amb tu.

Premis RetinEs 2021
S'obre la vuitena convocatòria dels RetinES amb dues modalitat de concurs: a la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa, i a la millor obra o projecte audiovisual realitzat per joves de 18 a 30 anys.
[Termini: 15 d'abril]

Coronavirus, malestar i cultura de proximitat
En Xavier Franch fa una reflexió sobre com el coronavirus i les mesures de contenció i prevenció, així com les de restricció d'activitats socials, han impactat en el conjunt de la ciutadania i, concretament, en la vida comunitària i cultural als barris de Barcelona.
[llegeix l'article]

AL BLOG: Entrevista a 2 educadores a biblioteques
Aprofitant la Càpsula del 27 de gener, hem volgut parlar d’aquest tema al blog, entrevistant les primeres educadores socials contractades en biblioteques per una administració, i en Juanjo Arranz, director d'Acció Cultural i Educativa de Biblioteques de Barcelona.
[llegeix l'entrevista]

CÀPSULA: Biblioteques que eduquen des d'un servei universal
Hi visualitzarem “Crecer leyendo. Per una biblioteca inclusiva des de la infància”, un documental de la Fundació Biblioteca Social que mostra com des de la biblioteca pública es pot contribuir a millorar la situació dels infants, quan un de cada tres, per diferents motius, està en risc d’exclusió.
[més info]

Nou col·lectiu professional sobre salut mental
El nou col·lectiu del CEESC neix per tal de treballar amb una nova visió que permeti als educadors i educadores socials generar nous contextos dintre del sistema sanitari, que afavoreixin que les persones usuàries dels serveis puguin optar a una atenció plena, centrada en primera persona.
[més info]

Exclusions d’infants i adolescents en l’era post-covid19
El proper 22 de gener tindrà lloc aquest webinar previ al VII CCSM en què es reflexionarà sobre dues qüestions: les exclusions dels joves migrants i les dels infants i adolescents amb malalties complexes.
[més info]

CURS ON LINE: Lideratge transformador amb perspectiva de gènere
Aquest curs vol dotar les persones participants de les eines per a la millora i el creixement de les seves competències de relació, autolideratge i lideratge transformacional, des d'una perspectiva de gènere.
[més  info]

#ENCAPSULADES: Tot anirà bé? L’acció educativa, entre l’emergència i l’aïllament
Entrevistarem tres educadores socials que treballen amb persones sense llar, a serveis socials i en un centre de protecció a la infància, per saber, després de quasi un any de pandèmia, com s'ha desenvolupat la tasca educativa en aquest context amb importants restriccions sanitàries i un nou increment de les desigualtats.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!