Butlletí del CEESC núm. 423 · 24 de desembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

El butlletí torna al gener, però nosaltres encara
hi serem
amb horaris especials.

Feliç 2021!

Resposta del Síndic de Greuges
El Síndic de Greuges s'ha pronunciat respecte al canvi de criteri en la convocatòria de borsa de treball extraordinària de personal d’administració i suport a la docència i l'acomiadament d’un grup d’educadores i educadors socials que que havien estat contractades per a aquest curs 2020-2021.
[més info]

Catàleg de Formació i Càpsules
Aprofita les festes per fer un cop d'ull al el Catàleg de Formació i Càpsules d'hivern, el primer catàleg del CEESC 100% virtual. Hi trobaràs 11 cursos de diferents temàtiques i durades, 4 Càpsules i 3 EncapsuladES. Segur que hi trobes el teu!
[fes-te un regal]

Comunicat conjunt
Els col·legis professionals COPC, COPEC, TSCAT i CEESC ens sentim interpel·lats com a professionals i com a ciutadans davant la realitat del fet migratori, i assistim preocupats a les mostres de deshumanització d’aquest altre igual que és la persona migrada.
[més info]

Habitatge cooperatiu
El CEESC s'ha adherit a la campanya que impulsa la sectorial d’habitatge cooperatiu, adreçada a diferents administracions públiques per reclamar mesures que afavoreixin l’assequibilitat de l’habitatge cooperatiu.
[més info]

Presentació de comunicacions i pòsters al IV CSSBE
Després de l'estiu s'ha reprès l'organització del IV CSSBE. Els comitès treballen en diferents escenaris per garantir la realització en les dates previstes que seran els propers 16 i 17 de setembre del 2021. Ja s'hi poden presentar comunicacions i pòsters.
[més info]

VIII Congrés Estatal d'Educació Social
El Comitè Organitzador reprèn l'organització del VIII Congrés Estatal per adaptar-la al nou escenari. Les noves dates seran, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, el 23, 24 i 25 de setembre de 2021.
[més info]

CURS ON LINE: Intervenció social i literatura
Aquesta és una formació introductòria que ens acostarà a la literatura com a eina d'intervenció social. A través dels àlbums il·lustrats i la narrativa podem establir vincles educatius, abordar situacions de risc i incidir des del simbolisme de les narracions en tota la dimensió emocional d'infants i joves.
[més  info]

CÀPSULA: Biblioteques que eduquen des d'un servei universal
Hi visualitzarem “Crecer leyendo. Per una biblioteca inclusiva des de la infància”, un documental de la Fundació Biblioteca Social que mostra com des de la biblioteca pública es pot contribuir a millorar la situació dels infants, quan un de cada tres, per diferents motius, està en risc d’exclusió.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!