Butlletí del CEESC núm. 422 · 18 de desembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Resum de l'Assemblea de l'11 de desembre
Divendres passat es va celebrar l'Assemblea del CEESC de manera telemàtica. Hi van participar 39 persones col·legiades; 27 s’hi van connectar i 12 van delegar el seu vot. S'hi van aprovar, entre d'altres, el Pla de treball, el Pressupost i les Quotes per a l'any 2021 i la convocatòria 2021 d’ajuts a iniciatives socials i projectes especials COVID-19.
[més info]

Catàleg de Formació i Càpsules Hivern 2020
Et presentem el Catàleg de Formació i Càpsules d'hivern, el primer catàleg del CEESC 100% virtual. Hi trobaràs 11 cursos de diferents temàtiques i durades, 4 Càpsules i 3 EncapsuladES. Fes-te un regal i forma't al CEESC! Segur que hi trobes el teu!
[més info]

Entrevistem els guanyadors dels Premis RetinES 2020
"Oh My Goig" i "Cosint espais" van ser els projectes guanyadors del RetinES 2020. En aquest escenari de pandèmia i per donar el reconeixement que es mereixen, els hem realitzat dues entrevistes en format vídeo en què ens hem endinsat en el procés de creació i en l'impacte que els ha generat participar-hi.
[coneix els guanyadors]

Allarguem l'enquesta fins al 20 de desembre
Hem allargat uns dies l'enquesta que permetrà enfortir el Serveis d’Intervenció Socioeducativa o Centres Oberts i et convidem a participar-hi si treballes i/o col·labores en els SIS-CO. Amb les teves respostes col·laboraràs a l’elaboració de la “Guia de recomanacions per a l'acció socioeducativa en línia des dels SIS”.
[Termini: 20 de desembre]

Relatoria dels diàlegs d'Ètica
Hem publicat la relatoria d'aquesta primera sessió de dues on volem crear un espai per tal de recollir els interrogants i inquietuds que els professionals s’hagin pogut plantejar al llarg d’aquests 7 mesos que portem de pandèmia i oferir un lloc on formular les preguntes i dilemes ètics que ens estem fent i que no tenim temps de compartir amb altres.
[més info]

S'ha presentat el Pla Estratègic de Serveis Socials 2020-2024
Repensar els Serveis Socials és una demanda que el nostre col·lectiu professional ha vingut fent els darrers anys des de perspectives ben diverses. Ara confiem que el desplegament del #PlaEstratègic2024 segueixi apostat per la multiplicitat en la mirada i la cogovernança. El CEESC agraeix la feina feta i sempre s'oferirà a ser-ne part.
[més info]

FAACCC - Radioestació RODA
Connecta't el divendres 18 de desembre, a les 17.30 a l'espai radiofònic del FAACCC que compta amb la presència de KradioK, dels i les joves del servei KMK (Kè M’expliKes), el programa Antes muerta que sencilla, del grup Gegants i Molins del Club Social Cap Endavant de l’Associació Arep, la Ràdio Cava-ret, i Ràdio Nikosia.
[més info]

CURS ON LINE: Intervenció social i literatura
Aquesta és una formació introductòria que ens acostarà a la literatura com a eina d'intervenció social. A través dels àlbums il·lustrats i la narrativa podem establir vincles educatius, abordar situacions de risc i incidir des del simbolisme de les narracions en tota la dimensió emocional d'infants i joves.
[més  info]

CÀPSULA: La praxis de la mediació, encerts i reptes
En aquesta Càpsula especial entorn el Dia Europeu de la Mediació (21 de gener), exposarem un seguit de casos per tal de debatre l’excel·lent, l'adequada o la mala pràctica entorn a la mediació, especialment en la mediació comunitària.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!