Butlletí del CEESC núm. 421 · 11 de desembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Continuem treballant per enfortir els SIS-CO
Un cop iniciada la primera fase de la línia de treball conjunta amb la DIBA per enfortir el SIS-CO, et convidem a participar-hi a través d'una enquesta oberta que pots omplir si treballes i/o col·labores en els SIS-CO i tens una opinió formada sobre com utilitzar les eines digitals per tal d'enfortir el treball en aquest sector durant els temps de la COVID-19.
[Termini: 17 de desembre]

Dia Internacional dels Drets Humans
Ahir, 10 de desembre, va ser el Dia Internacional dels Drets Humans i per aquest motiu el @CGCEES va crear el hashtag #EdusoESDDHH per visibilitzar a les xarxes socials les aportacions de l'Educació Social.
[#EdusoDDHH]

Full Informatiu 92 - Tardor 2020
Ja podeu llegir el número 92 del nostre FI, en el qual, entre altres coses, hi trobaràs com a tema destacat "Emprendre des de l'Educació Social"; t'expliquem les accions en defensa de la professió que hem dut a terme des del CEESC, i on podràs llegir dos articles sobre la incorporació dels ES als centres educatius.
[més info]

Llista de pèrits judicials d'ofici per al 2021
El Departament de Justícia ja ha obert el termini per a la inscripció de professionals a la llista d’ofici de pèrits judicials per al 2021. Si vols formar-ne part cal que estiguis col·legiat/ada i omplis el formulari d’inscripció abans del 31 de desembre de 2020.
[més info]

El CEESC col·labora en aquest postgrau
Aquest postgrau prepara el professional a, entre d'altres, realitzar supervisions, tasques d’orientació individuals, i a identificar el potencial de desenvolupament i acompliment òptim en cadascun dels seus supervisats, estimular-los i preparar-los per a l’exercici pràctic d'aquest potencial.
[més info]

CURS ON LINE: Intervenció social i literatura
Aquesta és una formació introductòria que ens acostarà a la literatura com a eina d'intervenció social. A través dels àlbums il·lustrats i la narrativa podem establir vincles educatius, abordar situacions de risc i incidir des del simbolisme de les narracions en tota la dimensió emocional d'infants i joves.
[més  info]

CURS ON LINE: Com preparar-se per un procés de selecció a l’administració local?l
En aquesta formació es pretén donar orientacions i estratègies bàsiques per afavorir que els educadors i les educadores socials estiguin més preparats i se sentin més segurs a l’hora d’opositar a l’administració local.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!