Butlletí del CEESC núm. 420 · 4 de desembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Col·labora amb nosaltres!
Si treballes en un Servei d’Intervenció Socioeducativa o Centre Obert a la província de Barcelona, participa en dos 'focus groups' al desembre i aporta una mirada crítica, la teva experiència i les teves propostes i suggeriments al futur de l’àmbit professional als Serveis d’Intervenció Socioeducativa.
[més info]

Darrers contactes amb el Departament d’Educació
La setmana passada ens vam reunir amb el Departament d’Educació per tal de conèixer en quin punt es trobava el procés d’incorporació dels ES a les escoles, així com deixar constància que, tot i que ens hagués agradat treballar conjuntament amb el Departament sobre aquesta incorporació, la manca de diàleg ens ho ha impedit.
[més info]

Diàlegs d’Ètica en temps de pandèmia. Sessió oberta
Des del Comitè d'Ètica del CEESC volem crear un espai d’intercanvi de vivències professionals que s’hagin donat durant la pandèmia. Quines situacions específiques hem tingut? Com les hem resolt? Envia'ns els teus dubtes i conflictes ètics i parlem-ne el proper 10 de desembre.
[més info]

Participa a l'Assemblea Ordinària del CEESC
El proper divendres, 11 de desembre celebrarem l'Assemblea del CEESC en format virutal, per tal de garantir les mesures de prevenció i facilitar la participació de totes les persones col·legiades. Si vols participar-hi, preguem que t'hi acreditis durant aquests dies a través de la nostra web.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 15 € trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 14 de desembre.
[més info]

Materials de la Càpsula sobre persones sense llar
Hem publicat el vídeo i la relatoria de la Càpsula "Gestió de l'habitatge i el model d'atenció i acompanyament cap a les persones sense llar" en què vam parlar sobre el dret de l’habitatge de les persones en situació d’exclusió social i, específicament, de les persones sense llar.
[més info]

Materials de "Gargar o com l’art pot transformar un poble"
Hem publicat el vídeo i la relatoria d'aquesta Càpsula Sènior en què vam parlar amb l'Eloi Bergós, alcalde de Penelles del projecte Gargar i de com l'art i la cultura són expressions íntimes i col·lectives que ajuden les persones, i també a la comunitat, els pobles i les ciutats.
[més info]

Ciutat Educadora
El 30 de novembre es va celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Des de l'educació social reivindiquem la importància de la ciutat com un agent educatiu capaç de potenciar els factors educatius i de transformació social. L’Albert Font-Tarrés ho ha explicat a diversos mitjans.
[Lleida Ràdio]
[Diari Segre] [Som Garrigues]

Webinar: Exclusions d’infants i adolescents en l’era postcovid19
El proper 22 de gener, el FCCSM organitza aquesta taula en què reflexionarem sobre dues qüestions: les exclusions dels joves migrants i les dels infants i adolescents amb malalties complexes.
[més info]

CURS ON LINE: Intervenció social i literatura
Aquesta és una formació introductòria que ens acostarà a la literatura com a eina d'intervenció social. A través dels àlbums il·lustrats i la narrativa podem establir vincles educatius, abordar situacions de risc i incidir des del simbolisme de les narracions en tota la dimensió emocional d'infants i joves.
[més  info]

CURS ON LINE: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Quarta edició d'aquesta formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[més info]
En anteriors butlletins
El proper dilluns, 7 de desembre, les seus del CEESC romandran tancades.

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!