Butlletí del CEESC núm. 419 · 27 de novembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Participa a l'Assemblea Ordinària del CEESC
El proper divendres, 11 de desembre celebrarem l'Assemblea del CEESC en format virutal, per tal de garantir les mesures de prevenció i facilitar la participació de totes les persones col·legiades. Si vols participar-hi, preguem que t'hi acreditis durant aquests dies a través de la nostra web.
[més info]

Dia Mundial de la sida 2020
El CEESC ens adherim al Comunicat conjunt pel Dia Mundial de la sida 2020. "Compartim compromisos i respostes" en què enguany sincronitzem els esforços i apel·lem a la responsabilitat compartida, sense excepció, per aconseguir una societat més sana.

[més info]

Diàlegs d’Ètica en temps de pandèmia
Des del Comitè d'Ètica del CEESC coorganitzem uns diàlegs ètics per tal d’oferir un espai on formular les preguntes i dilemes ètics que no tenim temps de compartir. Feu-nos arribar els vostres dilemes i parlem-ne conjuntament el proper 10 de desembre.
[més info]

Vídeo de l'acte de presentació del Premi Quim Grau
Ja es pot recuperar el vídeo de l'acte de presentació del Premi Quim Grau d'enguany, concedit a Gemma Sambola pel seu treball “Pensar els espais, donar un lloc. Pràctica educativa en espais de vida per a infants i adolescents tutelats”.
[més info]

Ofici vell, professió nova
Hem publicat el vídeo i el document de presentació de la conferència "L’educació social, ofici vell, professió nova, i el repte del COVID 19" organitzada per la Comissió Intercol·legial de Sèniors i impartida per en Lluís Vila, vicepresident del CEESC.
[més info]

Volem resposta a les aportacions a la LOMLOE
La presidenta del CGCEES, Lourdes Menacho, ha enviat una consulta als diputats que formen la Comissió d'Educació del Congrés per saber si s'han tingut en compte les aportacions de les educadores i els educadors socials i la seva proposta d'esmena a la Llei d'Educació.
[més info]

Reprogramació de l'estratègia d'inclusió i elaboració del PAAC
L'Acord Ciutadà va celebrar una Jornada de Treball dedicada a la reprogramació de l'Estratègia d'Inclusió i l'elaboració del Programa d'Actuació de l'Acord Ciutadà 2020-2022, que tenen com a objectiu fer front als reptes socials de Barcelona després del confinament i la crisi sanitària.
[més info]

Jornada en matèria de protocols per a prevenir i abordar l'assetjament sexual
El proper 2 de desembre tindrà lloc aquesta jornada organitzada pel COELL en què es mirarà de respondre preguntes com ara, què és un protocol per abordar i prevenir l'assetjament per raó de sexual i per raó de sexe a l'empresa i per a què serveix.
[més info]

Identidades trans, conceptos básicos y despatologización
El proper 30 de novembre parlarem virtualment amb Mar Cambrollé i Izhan Alcántara i ens aproparem a la lluita per la despatologització i l'autoderminació de les persones trans en un moment on està en discussió la llei trans al govern espanyol.
[més info]

CURS ON LINE: Mediació amb suports tecnològics. Continguts bàsics. D’allò presencial a allò virtual
Curs dissenyat per oferir a les persones formades en mecanismes de resolució de conflictes participatius (mediació, facilitació, conciliació, coordinació parental) una guia metodològica, teòrica i pràctica per al desenvolupament d’aquests processos de forma virtual o remota.
[més  info]

CURS ON LINE: Sexe, drogues i prevenció 2020
Formació teoricopràctica que pretén capacitar les i els professionals que treballen amb adolescents sobre la necessitat de conèixer els riscos associats al consum de drogues, així como el seu ús de a l’hora de mantenir relacions sexuals.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!