Butlletí del CEESC núm. 418 · 20 de novembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

20N - Dia Universal dels Drets dels Infants
[Ens adherim al Manifest en defensa dels drets dels infants i adolescents de Catalunya]

[Campanya #EdusoESInfancia]

[Recull de materials audiiovisuals per treballar amb els infants el Dia Internacional del Dret dels Infants]

25N - Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones
El CEESC ens hem adherit al Manifest consensuat per a commemorar i visibilitzar aquesta data i tot el que representa. També donem suport a la campanya “Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes”.

[més info]

Col·lectiu de Dones del CEESC
Impulsem el nou Col·lectiu de Dones del CEESC amb la intenció de promoure una reflexió a l’entorn de temàtiques vinculades a l’àmbit de l’atenció a les dones i a problemàtiques específiques de les educadores socials en el seu context laboral i social. Si t'interessa, participa-hi!
[més info]

25N des de Girona
La delegació del CEESC a Girona organitza aquest acte virtual en commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Es tracta d'una tertúlia amb quatre dones amb qui parlarem de la violència explícita però també d'aquella menys visible i que està impregnada en la societat.
[més info]

Dones, ciència i tecnologia al servei de la lluita contra el COVID-19
El proper 25 de novembre la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, organitza aquest webinar dins del Cicle Dona i Professions Col·legiades 2020.
[més info]

Els educadors socials al TN Migdia
El passat 16 de novembre, el TN Migdia es va fer ressò de la incorporació dels educadors i les educadores socials a les escoles per fer front a la pandèmia.
[més info]

Relatoria i vídeo de l'Activar-se
Hem publicat la relatoria i materials relacionats de l'activitat "Activar-se, emprendre o inventar-se en Educació Social" en què es van donar a conèixer aspectes bàsics a tenir en compte a l’hora d’activar-se i intentar tirar endavant un projecte propi o compartit entre un equip.
[més info]

Jornada prèvia al 7è CCSM: Societat digital i salut mental
En el marc del 20è aniversari de la Fundació, la FCCSM organitza aquesta Jornada per commemorar i celebrar aquests vint anys de treball i experiències compartides i presentar els continguts, algunes reflexions i algunes propostes del proper Congrés previst per a l'octubre de 2021.
[més info]

Jornada Apropa: Cultura i Salut Mental
El proper 23 de novembre escoltarem professionals de l’acció social i de la salut que treballen des de la cultura, l’art i la comunitat. Comptarem amb la participació de professionals de museus creadors i creadores de projectes i programes culturals de la mà d’entitats de socials de Salut Mental.
[més info]

L'esport és un servei essencial
El CEESC ens hem adherit al Manifest "L'esport és un servei essencial. Som part de la solució" que diu que l’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, en la inclusió social de col·lectius desfavorits, en la lluita per la integració social i la igualtat d’oportunitats,
[més info]

Suport a la campanya #UnCallejonSinSalida
El CEESC donem suport a la campanya #UnCallejonSinSalida, iniciada per FEPA, que busca reclamar els drets de la joventut extutelada d'origen estranger a través de la reforma de la Llei d'Estrangeria.
[més info]

Programa de mentoria del Programa català de refugi
Des de la Sectorial de la Intercol·legial col·laborem amb aquest programa de Mentoria per a persones refugiades per reforçar la seva autonomia i el seu benestar emocional, gràcies a la participació de la ciutadania.
[més info]

Participa a l'enquesta d'Arrels
La Fundació Arrels necessita persones voluntàries per tal que el vespre del 26 de novembre participin a l'enquesta a les persones que dormen al ras a Barcelona. Es vol saber quantes persones viuen al carrer i conèixer millor la seva situació.
[més info]

CURS ON LINE: Mediació amb suports tecnològics. Continguts bàsics. D’allò presencial a allò virtual
Aquest curs ha estat dissenyat per oferir a les persones formades en mecanismes de resolució de conflictes participatius (mediació, facilitació, conciliació, coordinació parental) una guia metodològica, teòrica i pràctica per al desenvolupament d’aquests processos de forma virtual o remota.
[més  info]

CÀPSULA SÈNIOR: Gargar o com l’art pot transformar un poble
El proper 25 de novembre, tindrà lloc aquesta Càpsula, en format virtual, en què parlarem amb l'Eloi Bergós, alcalde de Penelles i un dels impulsors del projecte, sobre el projecte Gargar, com a exemple de com l’art pot transformar un territori, millorar l'entorn i augmentar l'autoestima de la gent i el coneixement del poble.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més activitats]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!