Butlletí del CEESC núm. 415 · 30 d'octubre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Presentació del treball guanyador del Premi Quim Grau
El proper 19 de novembre tindrà lloc l'acte de presentació del llibre del treball guanyador de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster, “Pensar els espais, donar un lloc. Pràctica educativa en espais de vida per a infants i adolescents tutelats”, de Gemma Sambola Mañé.

[més info]

L'Educació Social a "La Mañana"
L'Albert Font-Tarrès escriu un article al diari "La Mañana" de Lleida en què celebra els 25 anys que fa que hi ha titulats universitaris en Educació Social a Lleida i fa un recorregut de la professió a les terres de Ponent. 
[més info]

Queixes de les bases de contractació a La Paeria
Aquesta setmana el CEESC ens hem queixat de les bases de la contractació de 3 places de dinamitzador de barri per part de l'Ajuntament de Lleida. Restem a l'espera de poder neunir-nos amb Elena Ferre.
[més info]

El CEESC, nou membre del Consell Assessor de l'EDHC
El CEESC ha estat escollit per als propers dos anys com a entitat membre del Consell Assessor de l’Estructura de Drets Humans de Catalunya, organisme que vetlla per l'acompliment dels DDHH al nostre país.
[més info]

Donem suport a la regulació del preu del lloguer a nivell estatal
Des del CEESC, com ja vam fer amb el manifest del Sindicat de Llogaters, ens hem adherit també al "Manifiesto de apoyo a una Ley de Regulación del Precio del Alquiler", una proposició dels sindicats de llogaters per regular els preus de lloguer a nivell estatal.
[més info]

Si encara no són les 9 del matí de divendres, connecta-t'hi!
L’#EncapsuladES es vesteix de FAACCC i emet en directe un programa especial sobre art i cultura comunitària a la ciutat i als pobles. Una invitació a pensar en la territorialitat, idiosincràsia i projecció dels projectes.
[més info]

Projecte Intersocial
El proper 3 de novembre es presenta l’eina de consulta del diccionari i servei web del projecte Intersocial que ha treballat per definir el vocabulari controlat comú a utilitzar per interoperar informació en l’àmbit de l’atenció social, dirigida a persones amb necessitats socials i sanitàries.
[més info]

Descompte per a membres del CEESC
Els membres del CEESC teniu un 10% de descompte en el Diploma de Postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona. Queden 2 places!
[més info]

Tallers formatius del Proyecto Resicare
En col·laboració amb el CEESC, Resicare organitza dos mòduls independents per treballar el desenvolupament de la resiliència i la gestió de l’estrès lligat a l’exercici de les professions de cura i acompanyament.
[més info]

CURS ON LINE: Llenguatge emocional. Un recurs per a l’acompanyament des de la dimensió emocional
Formació de recursos i pensada per al treball amb grups, però també amb eines específiques per als espais individuals que fomenta el desenvolupament de les següents fortaleses: consciència del sentir, elecció personal i responsabilitat individual.
[més  info]

CÀPSULA: Dret, gestió de l'habitatge i el model d'atenció i acompanyament cap a les persones sense llar
Parlarem i debatrem sobre el dret de l’habitatge de les persones sense llar i el seu model de gestió i de l’atenció i acompanyament que en fan des de la Fundació Mambré i la seva xarxa.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!