Butlletí del CEESC núm. 414 · 23 d'octubre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Activar-se, emprendre o inventar-se en Educació Social
El proper dimecres, 11 de novembre a les 10 del matí, el CEESC organitza aquesta activitat on line per a tots aquells educadors i educadores socials amb interès per conèixer aspectes bàsics a tenir en compte alhora d’activar-se i intentar tirar endavant un projecte propi o compartit entre un equip.

[més info]

Consulta en obert el QES 21: "Acció, reflexió i recerca"
Un cop publicat el número d'enguany, n'hem alliberat l'anterior, que ja es pot consultar en obert. Vam apostar per fer visible la tasca intel·lectual que s’activa en el fet educatiu, posant la lupa entorn de projectes on la reflexió esdevé el motor de l’acció.
[més info]

IX Jornades de Mediació de Tarragona
Del 2 de novembre al 2 de desembre tindran lloc les "IX Jornades de Mediació de Tarragona. Drets Fonamentals i Mediació" que aquest any es realitzaran a través de Teams, amb un total de 10 videoconferències.
[més info]

Trobada de professionals d'Espais Familiars de Catalunya
El proper 6 de novembre tindrà lloc una trobada per tractar el nou inici dels Espais Familiars. Volem trobar-nos per parlar i intercanviar les diferents maneres de que disposem per acompanyar a les famílies en aquests moments realment complicats.
[més info]

Actes d'Apropa Cultura
El proper 26 d'octubre tindrà lloc l'acte anual d'Apropa Cultura per posar en valor la tasca de l’àmbit social i cultural. I el 31 d'octubre, dins del programa Educa amb l'Art, se celebrarà el taller de Dansa al Mercat de les Flors per al qual tenim 5 entrades gratuïtes.
[més info]

24è Fòrum Fedaia
Els propers 27, 28 i 29 d’octubre se celebrarà en format virtual el XXIVè Fòrum FEDAIA, dedicat al benestar emocional de la infància i adolescència així com de les persones i organitzacions que en tenen cura.
[més info]

"Cantem El Botó Màgic" un videoclip col·lectiu en LSC
La Fundació ASPASIM presenta el videoclip inclusiu i accessible d'“El BotóMàgic. Aquest videoclip és el primer pas de la campanya d'implicació ciutadana que engegarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
[llegeix l'article al blog]

Concilia. Servei de canguratge
L’Ajuntament de Barcelona presenta un servei de canguratge a demanda que s’emmarca dins el Pla de Xoc Social i es desenvoluparà a 6 dels barris de Pla de barris. Prioritàriament es dirigeix a infants de 4 a 12 anys de famílies monoparentals, a dones víctimes de violència de gènere i a famílies sense teixit comunitari.
[més info]

Qüestionaris
Ens han demanat col·laboració per a l'elaboració de dos qüestionaris:
[Influencia social de la enfermedad Covid-19]
[Proyecto EDUCERE: Modelo de Acreditación de Competencias en Justicia Juvenil]

CURS ON LINE: Sexe, drogues i prevenció 2020
NOU FORMAT VIRTUAL I NOVES DATES! Formació teoricopràctica que pretén capacitar les i els professionals que treballen amb adolescents sobre la necessitat de conèixer els riscos associats al consum de drogues, així como el seu ús de a l’hora de mantenir relacions sexuals.
[més  info]

CÀPSULA AL CCCB: William Kentridge. El que no està dibuixat
Dijous, 29 d'octubre el CCCB ofereix aquesta visita especial i guiada a l'exposició de l'artista sud-africà William Kentridge que ha construït un discurs creatiu tentacular i polimòrfic que l’ha consolidat com una de les veus de referència en el paisatge de l’art contemporani mundial.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!