Butlletí del CEESC núm. 412 · 9 d'octubre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

El Quaderns 22 s'avança i s'obre a tothom
La pandèmia ha sacsejat tots els aspectes de la vida i també ha sacsejat l'edició d’aquest número de Quaderns que es va fer en ple confinament. És més breu, només consta d’un monogràfic ampliat, al voltant del context de pandèmia per COVID-19 i, des del primer moment, n'hem obert la versió digital per a tothom.

[més info]

Què en sabem de les 75 places a les escoles?
Un cop iniciat el procés d'incorporació de 75 ES en centres de màxima complexitat per al curs 2020-2021, anunciat per la Generalitat al mes de juny, ens n'han arribant moltes consultes. Intentem resoldre alguns dels dubtes plantejats.
[més info]

Resolem dubtes sobre les places d'EEE
Intentem resoldre dubtes al voltant de la convocatòria que ha obert el Departament d’Educació d'una borsa de treball extraordinària de personal d’administració i de suport a la docència les places de la categoria d'Educació Especial a centres educatius.
[més info]

Carnaval de blogs 2020
La 8a edició del Carnaval de blogs del #DiaES 2020 buscava respostes i reflexions al voltant del present i el futur de l’Educació Social, després de l’aparició de la Covid-19. Els 12 bloguers i blogueres participants van mostrar-nos la seva veu des del seu àmbit i la seva experiència.
[llegiu-ne els articles]

Es gesta el primer Festival de les Arts Comunitàries
Els propers 29 i 30 d’octubre se celebra una jornada prèvia al Primer Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya que tindrà lloc a la primavera del 2021. El CEESC en som entitat col·laboradora i hi participem oferint un #EncapsuladES molt especial.
[més info]

1r Concurs de Narrativa Breu de la Intercol·legial de Sèniors
Fins al 30 d'octubre els membres dels col·legis pertanyents a la Intercol·legial majors de 60 anys poden participar en aquest concurs de narrativa breu de temàtica lliure i optar a tres premis consistents en lots d’obsequis dels diferents col·legis membres.  
[més info]

Vols formar part de tribunals de selecció?
L’Escola d’Administració Pública de Catalunya busca, entre d'altres professionals, educadores i educadors socials per a la seva bora de col·laboradors/ores per a participar en tribunals de selecció de l’àmbit local.
[més info]

CURS PRESENCIAL: Sexe, drogues i prevenció 2020
Formació teoricopràctica que pretén capacitar les i els professionals que treballen amb adolescents sobre la necessitat de conèixer els riscos associats al consum de drogues, així como el seu ús de a l’hora de mantenir relacions sexuals.
[més  info]

CÀPSULA: William Kentridge. El que no està dibuixat
En aquesta visita especial i guiada a l'exposició s'obrirà un espai de reflexió que ens llanci preguntes incòmodes sobre els reptes del postcolonialisme i la dialèctica entre les zones de poder i els marges d’exclusió de la societat europea contemporània.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!