Butlletí del CEESC núm. 410 · 18 de setembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Com participar a l'assemblea virtual del CEESC?
El proper dilluns, 21 de setembre celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC, per primer cop, de manera virtual. Consulta les indicacions per participar-hi a la nostra web.

[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 15 € trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 25 de setembre.
[més info]

Les mesures puntuals no serveixen!
Ja s'ha publicat la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial i, tot i que hauríem de celebrar la notícia en tant que reconeix un sector gens valorat, ens genera una sèrie de contradccions que no són menors.
[més info]

Entrevista a Lourdes Menacho
Immersa en una campanya de conscienciació, la presidenta del CGCEES convida la classe política a consultar els resultats obtinguts a les comunitats autònomes que han regulat la figura dels educadors socials als seus sistemes educatius.
[més info]

BizBarcelona 2020
Del 21 al 23 de setembre se celebrarà, un any més, el BizBarcelona. Una de les principals novetats d’aquesta edició és que gran part de les conferències programades que es podran seguir presencialment al recinte de Montjuïc es podran seguir també per streaming a través d'una plataforma digital.
[més info]

Un projecte de Circula Cultura
En el marc del #DiaES, entre el 2 i el 5 d'octubre,hi haurà en obert el documental "Anem a la plaça", el recull audiovisual de la iniciativa comunitària i socioeducativa en què participen un centre obert, una escola de primària i un institut en un mateix projecte que pretén potenciar els espais públics com a medis educatius i on construir teixit comunitari.
[més info]

10a Xarxa a debat. La cura dels professionals i dels equips
El proper 9 d'octubre, la FCCSM convida a “emparaular” els malestars en la pràctica professional i reflexionar conjuntament sobre la importància de tenir cura dels professionals, els equips i les organitzacions. Jornada telemàtica.
[més info]

CURS ON LINE: La prevenció dels Trastorns de la Conducta Alimentària
Finalment, proposem aquest curs en modalitat virtual en què s'ofereixen recursos per a conèixer, detectar i gestionar un trastorn alimentari dins dels espais d’acompanyament i intervenció dels professionals de l’acció social.
[més  info]

CÀPSULA: Dret, gestió de l'habitatge i el model d'atenció i acompanyament cap a les persones sense llar
Parlarem i debatrem sobre el dret de l’habitatge de les persones sense llar i el seu model de gestió i de l’atenció i acompanyament que en fan des de la Fundació Mambré i la seva xarxa.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

El proper divendres, 25 de setembre, la seu del CEESC a Barcelona romandrà tancada.

DESCOMPTES

Cambra Digital

Pack amb Domini, email i disseny pàgina de cortesia

[més info]

MyEntrada a Barcelona

Descomptes Tardor 2020: Mago Pop, Teatre Aquitània i Teatre del Raval.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!