Butlletí del CEESC núm. 409 · 10 de setembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Assemblea Ordinària del CEESC
El proper dilluns, 21 de setembre celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC. Per poder garantir les mesures de prevenció i facilitar la participació de totes les persones col·legiades, la farem virtual. En breu tots els membres del CEESC rebran les instruccions per participar-hi, que també penjarem a la web.

[més info]

L'Educació Social és essencial - #DiaES 2020
Serà la crisi del COVID un punt d’inflexió per a la disciplina i per a la professió? Les activitats entorn del #DiaES 2020 buscaran respostes a aquesta pregunta i reflexionaran sobre el present i el futur de l’Educació Social: des dels pobles, les universitats, les xarxes…
[més info]

Torna l'#EncapsuladES
El proper dijous, 17 de setembre, a les 19.00 h tornem amb un programa en què tractarem la situació de les educadores i els educadors socials a les escoles, com afrontar aquest nou curs amb una proposta formativa d'Àrtica i descobrirem un projecte social que ha sorgit enmig de la crisi i en un poble molt petit.
[més info]

Educació Social a les escoles
Mentre seguim esperant que el Departament d'Educació parli amb nosaltres, donem suport a la campanya que està duent a terme el CGCEES per la total inclusió de l'educació social en el sistema educatiu de tot l’Estat espanyol.
#EducacionSocialSistemaEducativo

[llegeix la notícia]

Aprovada la llei que regula els lloguers
Ahir, 9 de setembre, es va aprovar la Proposició de Llei de Regulació dels Lloguers, un text legislatiu impulsat pel Sindicat de Llogateres i Llogaters, al qual el CEESC va donar ple suport signant el Manifest que en demanava l'aprovació.
[més info]

Carnaval de Blogs #DiaES
Tens un blog sobre Educació Social? Vols parlar sobre la situació actual? Participa a la vuitena edició del Carnaval de Blogs i ajuda'ns a buscar respostes i reflexionar sobre el present i el futur de l’Educació Social, després de l’aparició de la Covid-19.
[més info]

Formacions amb descompte
ÀRTICA, espai d’acompanyament, formació i supervisió a professionals de l’educació social ofereix dues formacions amb descompte per a membres del CEESC: 'Supervisió per a professionals de l'acció social' i 'Eines terapèutiques per a educadors/ores socials'.
[més info]

CURS ON LINE: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Tornem a oferir aquest taller, ara en modalitat on line, una formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades amb els casos pràctics.
[més  info]

CÀPSULA: William Kentridge. El que no està dibuixat: visita especial i guiada a l'exposició
Visita especial i guiada a l'exposició de William Kentridge per obrir un espai de reflexió que ens llanci preguntes incòmodes sobre els reptes del postcolonialisme i la dialèctica entre les zones de poder i els marges d’exclusió de la societat europea contemporània.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

DESCOMPTES

ADN Institut

Realització de tests PCR i/o Serològics amb preus especials per a membres de CEESC.

[més info]

Laboratori Duran Bellido

Realització de tests PCR i/o Serològics amb preus especials per a membres de CEESC.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!