Butlletí del CEESC núm. 408 · 4 de setembre de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Tornem amb els nostres horaris habituals
El CEESC ja torna a estar plenament operatiu després de les vacances. Us atendrem en els nostres horaris habituals a totes les seus.

[més info]

L'Educació Social és essencial - #DiaES 2020
Serà la crisi del COVID un punt d’inflexió per a la disciplina i per a la professió? Les activitats entorn del #DiaES 2020 buscaran respostes a aquesta pregunta i reflexionaran sobre el present i el futur de l’Educació Social: des dels pobles, les universitats, les xarxes…
[més info]

Catàleg de Formació Tardor 2020
Tenim moltes ganes de tornar a fer formació presencial per a tots vosaltres, per això us hem preparat aquest Catàleg amb molta il·lusió. Garantirem totes les mesures de prevenció i seguretat indicades per tal de poder tirar endavant els cursos i les càpsules.
[més info]

L’educació social ha de tenir un lloc a l’escola
A principis d'agost, la presidenta del CEESC, Maria Rosa Monreal, escrivia al diara ARA sobre la visió comunitària que els educadors i educadores socials poden aportar a l'escola i que l'escola hauria d'adoptar com a pròpia.
[més info]

Serem capaços d’imaginar (junts) un nou espai públic post Covid-19?
"Més enllà de l'estètica, cal l'ètica. Cal fonamentar els canvis en els valors compartits per grups i comunitats, cal una societat participativa que empenyi les administracions a assumir els canvis fonamentats".
[més info]

Carnaval de Blogs #DiaES
En aquesta edició del Carnaval de Blogs volem que els bloguers i blogueres de l’educació social ens expliqueu quina és la vostra reflexió a l’entorn dels moments viscuts i que estem vivint professionalment: creieu que aquesta crisi ha fet més evident que l’Educació Social és essencial? Per què?
[més info]

Campanya del CGCEES per a la inclusió dels ES a les escoles
El CGCEES ha iniciat aquest setembre la campanya #EducacionSocialSistemaEducativo, per la total inclusió de l’educació social en el sistema educatiu de tot l’estat espanyol. I la comença amb el vídeo "Les paraules i accions des de l'educació social marquen la diferència".
[més info]

CÀPSULA: L’ES i els drets de les persones preses. Hi tenim alguna cosa a dir?
Aquesta Càpsula abordarà dues temàtiques principals vinculades al món de la presó: els drets de les persones preses i el rol de l’educador/a social en relació amb aquests drets.
[més info]

CURS: Lideratge transformador amb perspectiva de gènere
Aquest curs vol dotar les persones participants de les eines per a la millora i el creixement de les seves competències de relació, autolideratge i lideratge transformacional, des d'una perspectiva de gènere.
[més  info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!