Butlletí del CEESC núm. 383 · 24 de gener de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

24 de gener: Manifest del Dia Internacional de l'Educació
'Aprenentatge per als pobles, el planeta, la prosperitat i la pau', és el lema escollit enguany per la UNESCO amb motiu de la segona edició del Dia Internacional de l’Educació, proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides i promogut, entre altres, pel CEESC a Lleida.

[llegeix i difon el Manifest]

Compareixença al Parlament
El passat divendres, 17 de gener, la presidenta del CEESC, Maria Rosa Monreal, va comparèixer a la Comissió de Treball, Afers Socials i Famílies amb relació a la Proposició de llei de mesures per a la prevenció i el tractament del maltractament infantil que es troba actualment en tràmit al Parlament.
[més info]

Noves informacions del VIII Congrés d'Educació Social
Manuela Carmena serà l’encarregada de fer la ponència inaugural, dijous 16 d'abril. Si vas en tren al Congrés, pots gaudir d'un 30% de descompte. Hem ampliat el termini per demanar la Tarifa Grup 12 i les beques per assistir al Congrés.
[més info]

JORNADA: Quins són els reptes ètics de treballar en xarxa?
En aquesta jornada a Tarragona parlarem del treball en xarxa per tal d'identificar els nous reptes que apareixen i adaptar les diferents realitats professionals. El treball en xarxa va més enllà de ser un intercanvi d’informació, ha de ser un treball sistemàtic de col·laboració.
[més info]

Selecció de RetinES al Miradocs 2020!
Per quart any consecutiu, algunes de les peces audiovisuals premiades als Premis RetinES es projectaran en la mostra Miradocs, que aquest any compleix la desena edició. Serà el proper dijous, 30 de gener a les 19.00h a la Casa Elizalde de Barcelona.
[més info]

Comunicat del CGCEESC contra el Pin parental
"Des de l'Educació Social entenem les escoles com a espais de socialització, en els quals convivim totes les diversitats existents, espais compromesos amb l'ensenyament de valors socials fonamentals, que ens fan créixer, primer com a persones i després, com a societat crítica."
[més info]

Declaració d’emergència climàtica
Com a membres del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, t'informem que s’ha presentat la Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona que proposa un centenar de mesures i que és fruit de la feina feta per més de 300 persones de 200 entitats, membres de la Taula per l'Emergència Climàtica.
[més info]

CURS: La gestió del silenci en el procés de mediació
Un curs per ser conscients dels motius pels quals ens fa por el silenci, per experimentar el valor del silenci com a element comunicatiu i per conèixer els riscos que comporta la interpretació del silenci en els processos de mediació.
[més info]

CÀPSULA: Sobre la cooperació internacional i la prevenció de violència i radicalització de joves al Marroc
En aquesta Càpsula tindrem l’oportunitat d’escoltar en Mohamed Fuad Amrani, director general de la ONGD Atil, amb una llarga trajectòria professional en la gestió de projectes de cooperació internacional per al desenvolupament.
[més  info]
En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!