Butlletí del CEESC núm. 382 · 17 de gener de 2020 · Si no el veus bé, clica aquí

Publicat l’informe presentat a les XII Jornades d’Infància i Educació Social
Ja pots consultar l'informe complet sobre el sistema de protecció a la infancia, en què es plantejaven fins a 48 qüestions repartides en tres eixos clau: la relació contractual del sector; la funció educativa, i l’estat de la salut de les treballadores i els treballadors d’aquests centres, serveis i recursos.

[més info]

Trobada del Govern amb la Mesa unitària
La Mesa unitària del sector social s'ha reunit avui amb el cap del Govern i els consellers d'Economia i de Treball, Afers Socials i Famílies per traslladar-los la situació, crítica i insostenible i per reclamar al Govern uns pressupostos en clau social i acorda la creació d’un espai estable de diàleg i negociació.
[més info]

Número 21 dels Quaderns d'Educació Social
El monogràfic fa un enfocament centrat en les realitats diverses, per fer visible la tasca intel·lectual que s’activa en el fet educatiu. Fora del monogràfic hi trobaràs altres temes d'interès actual i social. Les persones que hi esteu subscrites, els rebreu a inicis del 2020. I, si no ho esteu, encara hi sou a temps.
[més info]

El CEESC celebra els passos per a la millora de la situació d’emergència residencial
En relació amb el nou Decret llei de mesures urgents per millorar l'accés a l'habitatge el CEESC vam publicar un manifest en què celebrem les iniciatives polítiques que van encaminades a poder oferir més oferta pública d’habitatge.
[més info]

21 de gener: Dia Europeu de la Mediació
El 21 de gener es celebra el Dia Europeu de la Mediació. Durant dues setmanes es duran a terme tot un seguit d'activitats, entre les quals destaquem la Càpsula, organitzada pel CEESC, "La mediació com a instrument de prevenció en les organitzacions", el proper dilluns, 20 de gener, a les 17.30h.
[inscriu-t'hi]

Programa del VIII Congrés Estatal d'Educació Social
S'ha ampliat el termini d'inscripcions a preu reduït i des del CEESC hem obert un nou període per rebre sol·licituds per a les 5 beques disponibles. També s'ha ampliat el termini per a l'admissió de contribucions al Congrés
[més info]

Jornada anual de l'Acord Ciutadà
La Jornada d'enguany se celebrarà el 28 de gener al Teatre Lliure de Gràcia i anirà dedicada a la cultura com a eina d'inclusió i de reducció de les desigualtats, i inclourà col·loquis, debats i activitats que giraran al voltant de la cultura i les desigualtats a Barcelona.
[més info]

Premis Montserrat Roig 2019
Com a membres de l'Acord Ciutadà, fem difusió de la convocatòria als Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona, que enguany aposta clarament pel periodisme d’investigació i triplica la seva dotació econòmica. El termini per presentar els treballs finalitza el proper 31 de gener.
[més info]

AL BLOG: Es publica un conte del "Coneix els teus drets"
Des de Serendipia, una iniciativa i servei entorn a l’orientació, l'acompanyament i la mediació en famílies de dues mediadores familiars, s’ha publicat un dels seus contes participants en la primera edició del concurs de contes Coneix els teus drets: “Dídac, seguirem essent el pare i la mare”.
[llegeix l'article]

CURS: Comunicació no-violenta. Dir, fer i estar: La màgia de la comunicació
Un curs per comprendre amb profunditat les dimensions i matisos de la comunicació en els equips de treball en el marc de l’educació social, prendre consciència de les diferents maneres de comunicar i treballar habilitats per expressar i escoltar amb consciència, respecte i no-violència.
[més info]

CÀPSULA: Bones Pràctiques PDA Bullying: prevenció, detecció i actuació des del sector comunitari
Proposem un espai de desenvolupament d’habilitats per donar resposta integral a l’assetjament, una Càpsula per treballar la mirada global de bones pràctiques en prevenció, detecció i actuació des del vessant comunitari.
[més  info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!