Butlletí del CEESC núm. 379 · 5 de desembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

"MENA" no pot esdevenir el neologisme de 2019
Des del CEESC sol·licitem a l’Institut d’Estudis Catalans i a l’Observatori de Neologia de la UPF que retiri el terme “MENA” del procés de votació per escollir el neologisme de l’any 2019, de tal manera que aquest concepte no pugui arribar a formar part mai del diccionari normatiu.

[més info]

Presentem el document amb 24 recomanacions
El CEESC ha participat en el procés d'elaboració d'un document de recomanacions sobre el tractament informatiu per evitar l’estigmatització de la infància i l’adolescència tutelada per l’Administració. Ara se n'ha presentat el document definitiu que podeu descarregar-vos de la web.
[més info]

Vine a l'Assemblea del CEESC
El proper divendres 13 de desembre vine a l'Assemblea del CEESC en què sotmetrem a aprovació el Pla de Treball, els Pressupostos i les Quotes per al 2020. Informarem sobre el Congrés de Saragossa i presentarem l'informe sobre la situació professional al sistema de protecció a la infància i l’adolescència de Catalunya.
[no hi faltis]

Llista de pèrits judicials d'ofici per al 2020
El Departament de Justícia ja ha obert el termini per a la inscripció de professionals a la llista d’ofici de pèrits judicials per al 2020. Si vols formar-ne part cal que estiguis col·legiat/ada i omplis el formulari d’inscripció abans del 19 de desembre de 2019.
[més info]

Sols i connectats? La infància i l’adolescència en el núvol
En aquesta Jornada volem reflexionar sobre les problemàtiques i les oportunitats, derivades de la generalització massiva de les TIC en el dia a dia d’infants i adolescents, en un procés que bé podríem anomenar com de digitalització de la vida quotidiana.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!