Butlletí del CEESC núm. 378 · 29 de novembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Vine a l'Assemblea del CEESC
El proper divendres 13 de desembre vine a l'Assemblea del CEESC en què, entre d'altres, presentarem el Pla de Treball per al 2020.

[més info]

Comunicat conjunt. Dia Mundial de la sida 2019
Sota el lema "Ni estigma ni discriminació!", les entitats signants demanem que el conjunt de les administracions, del teixit associatiu, de les societats científiques i de la societat en general mantinguem l’esforç de dur a terme la prevenció de la infecció amb tots els elements i les eines disponibles en aquests moments.
[més info]

Disponibles els vídeos de l'acte de presentació del CSSBE
Si la setmana passada presentàvem la nota de premsa i les fotografies de l'acte precongressual, ara ja es poden veure els vídeos de l'acte, entre els quals hi ha el de la conferència “Autonomies i interdependències en societats complexes” que va anar a càrrec de Ramon Alcoberro, doctor en Filosofia.
[més info]

Connectem-nos per millorar les oportunitats educatives
Vols saber qui està treballant actualment amb mirada 360 a les Terres de Lleida? T'agradaria conèixer i connectar amb d'altres entitats, centres educatius o ajuntaments? Vols descobrir pràctiques comunitàries 360, conèixer els seus impulsors i saber com hi estan treballant?
[més info]

Aconsegueix una entrada doble per al Docs Barcelona
Regalem dues entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena, el dia 4 de desembre als Cinemes Girona, per a Els tomàquets escolten Wagner, una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes i la importància de reinventar-se en temps de crisi.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!