Butlletí del CEESC núm. 377 · 22 de novembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Presentem el manifest unitari en defensa del sector social i d'atenció a les persones
El passat 18 de novembre 12 entitats, entre les quals hi ha el CEESC, vam signar i presentar un manifest on reclamem unes polítiques públiques que assegurin la cobertura dels drets socials, la qualitat de l'atenció, la sostenibilitat dels serveis i la millora de les condicions laborals dels professionals.

[més info]

Un projecte guanyador i una menció en el Premi Quim Grau
Gemma Sambola va ser la guanyadora del Premi Quim Grau amb un treball que posa en valor un aspecte cabdal en el procés de l’atenció socioeducativa, com és l’espai físic on viu i transita l’infant i l’adolescent tutelat. El 'Projecte Hoquei Ciutat 2011-2019' de Roger Barrachina va rebre una menció del jurat.
[més info]

Comunicat pel Dia Universal dels Drets dels Infants
En motiu de la celebració del Dia Universal de la Infància, aquest 20 de novembre el CGCEES i tots els Col·legis membres, vam emetre el comunicat "Haz posible lo imposible" en què reclamem que "hem de tenir cura i protegir d'una manera contundent les persones adultes del futur".
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 13 de desembre.
[més info]

Consulta el Full Informatiu de Tardor
Hi trobaràs, entre d'altres, un especial sobre el risc psicosocial dels ES; una entrevista a dos membres del Projecte Sèniors; el pla d'acció territorial del CEESC; un article sobre biblioteques que eduquen, i l'experiència professional VULNUS. Arts Vives i Recerca.
[més info]

El codi genètic o el codi postal. La salut amb perspectiva comunitària
4a conferència del cicle 'Realitat i reptes de l’acció socioeducativa. Volum 4', que dona veu a professionals de diferents àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i que anirà a càrrec d'Esperanza Martin, metgessa de medicina de família i comunitària a l'EAP Congrés de Barcelona.
[més info]

CÀPSULA: La tecnologia i la fabricació digital com a eines per a l’educació i el desenvolupament social
Visitarem l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, descobrirem in situ què fan i com, com funcionen i què ens pot aportar a la professió el món de la fabricació digital o la tecnologia en l’acompanyament i l’ES.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!