Butlletí del CEESC núm. 376 · 15 de novembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

XII Jornades d'Infància i Educació Social
Consulta el programa i tots els ponents amb qui comptarem en aquestes XII Jornades d'Infància en què ens centrarem en la figura professional de l'educador/a social pel que fa a la seva funció educativa, les relacions contractuals i la salut al lloc de feina.

[més info]

3 projectes guanyadors a la Convocatòria de Cooperació
Els projectes 'Dones amb llar', 'Des de l’altra Riba (Marroc)' i 'L'acció comunitària com a eina social per a l’apoderament entre les famílies a través de l'educadora social' s'enduen els ajuts de la 7a Convocatòria d'Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC.
[més info]

Arrenca el Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats
La cita que, amb caràcter biennal convoquen els quatre col·legis professionals del sector abordarà l'octubre de 2020 les 'Dependències al llarg del cicle vital' des de la perspectiva de la prevenció i l’enfortiment, tant personal com professional.
[més info]

Comunicat davant de missatges i actuacions xenòfobes
El CGCEES ha emès un comunicat en què rebutja i condemna els atacs als nens i les nenes tutelats per l'administració pública i les protestes cap als centres on hi viuen i que responen als missatges d'odi xenòfob d'integrants del partit polític VOX.
[més info]

El circ socioeducatiu a l'estat espanyol
3a conferència del cicle 'Realitat i reptes de l’acció socioeducativa. Volum 4', que dona veu a professionals de diferents àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i que anirà a càrrec de la Federació d'Escoles de Circ Socioeducatiu de l'Estat espanyol.
[més info]

Educa amb l'Art: Formació de Performance
Vine a participar del laboratori de recerca creativa a partir d'exercicis senzills que involucren el cos en acció, la paraula i la ment imaginativa a càrrec de  la ballarina, performer i coreògrafa Sonia Gómez. Si ets membre del CEESC hi tens l'entrada gratuïta.
[més info]

CÀPSULA: La tecnologia i la fabricació digital com a eines per a l’educació i el desenvolupament social
Visitarem l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, descobrirem in situ què fan i com, com funcionen i què ens pot aportar a la professió el món de la fabricació digital o la tecnologia en l’acompanyament i l’ES.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!