Butlletí del CEESC núm. 373 · 25 d'octubre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Servei d'Acompanyament i Orientació en Processos d’Oposició
Després de sis anys sense oposicions, es preveuen uns anys de convocatòries de places per accedir a llocs de treball per a professionals de l’educació social. És per això que el CEESC posa a la teva disposició aquest nou servei amb l'objectiu de donar-te suport i acompanyament en l'accés a un lloc de treball dins de l'administració pública.

[més info]

XII Jornades d'Infància i Educació Social
El proper 22 de novembre celebrarem a Barcelona les XII Jornades d'Infància i Educació Social en què ens centrarem en la figura de l'educador/a social als centres de protecció a la infància i l'adolescència. Reserveu-vos la data! La setmana vinent obrirem les inscripcions.
[edicions anteriors]

Exposició: "Pintas Mucho"
Del 25 d'octubre al 31 de gener, la seu del CEESC a Barcelona acull l'exposició "Pintas Mucho" en la qual, a través de les il·lustracions de Flavita Banana, Cristina Bueno, Lyona i Monstruo Espagueti, es vol explicar al món què és l’acolliment familiar i posar al centre del relat els nens, nenes i adolescents, que el viuen en el seu dia a dia.
[més info]

Declarat desert el IV Concurs de Contes. Coneix els teus drets
El passat mes d’abril, la Junta delegada del CEESC a Girona convocava la quarta edició del Concurs de contes i relats curts però, atesa la poca participació, ha decidit declarar desert el Concurs i, per tant, no realitzar l’acte públic d’entrega de premis tal com marcaven les bases.
[més info]

Realitat i reptes de l’acció socioeducativa. Volum 4
Quarta edició d’aquest cicle de conferències que dona veu a professionals i activistes de diferents àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i a quins reptes s’afronten. S'hi tractaran temes com la seguretat, les arts, el feminisme i la salut des d'una perspectiva comunitària.
[més info]

TALLER A TORTOSA: Tenir cura de qui cuida
Tornem a oferir aquest taller que s'havia programat dins de les activitats del #DiaES i es va haver de suspendre per causes de força major. S'hi oferiran eines, estratègies i reflexions que ajudin a la millora de la tasca d’acompanyament dels professionals, a partir de l’autoconeixement i la cura del propi benestar.
[més info]

La Educación Social en la segunda generación de leyes de servicios sociales
Ja podeu consultar el número 29 de la revista RES en què es fa una fotografia de la realitat dels serveis socials bàsics, i ens mostra com s’ha anat consolidant la nostra presència i la incorporació als diferents equips, també des del discurs i l'elaboració teòrica en què se sustenten els nostres encàrrecs.
[més  info]

AL BLOG: Serveis públics motors de l’acció comunitària
Us presentem un estudi exploratori de casos basat en la lectura de documents que pretén aportar eines que millorin l’acció comunitària a partir d’identificar els elements comuns de quatre iniciatives impulsades per l’Administració.
[més info]

Beques per realitzar projectes d'investigació
El CEJFE ha obert una convocatòria de beques per a la realització de projectes de recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l’Administració de justícia, el dret civil català i l’ordenament jurídic català.
[més info]

CURS A TARRAGONA: L’exploració pericial en educació social forense en procediments judicials de modificació de la capacitat d’obrar
Aquesta formació vol capacitar el professional per realitzar l’estudi sobre la capacitat d’autogovern dels subjectes d’estudi per poder emetre un dictamen forense.
[més info]

CÀPSULA: Sikkhona: presentació de l’eina per poder treballar amb espais de tutoria, supervisió i treball en equip
A través de diferents dinàmiques amb imatges testades, estimulen la comunicació entre els membres del grup, a abordar positivament els conflictes i a créixer en cohesió.
[més info]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!