Butlletí del CEESC núm. 372 · 17 d'octubre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Crida a la llibertat com a espai de consens
El CEESC és una de les més de 500 entitats que ha signat un manifest de rebuig a la sentència.

Així mateix, com que la majoria dels treballadors i treballadores del CEESC s'adhereixen a la vaga convocada avui divendres 18 d'octubre, els serveis i l'atenció col·legial es poden veure afectats.

[llegeix el manifest]

Recull d'informacions del #DiaES
Hem preparat un recull del que van donar de si totes les activitats realitzades per celebrar el Dia Internacional de l'Educació Social a tot el territori i que enguany va centrar-se en el lema "La nostra energia és la nostra força".
[més info]

Autonomies i interdependències en societats complexes
El 13 de novembre tindrà lloc l'acte precongressual que dona inici al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats que durà per lema: "Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia" i que se celebrarà a l’octubre del 2020.
[més info]

Nou curs d'Educa amb l'Art 2019/20
Places gratuïtes per a membres del CEESC al nou curs d'Educa amb l'Art d'Apropa Cultura. Aquest curs, Crear per construir la vida, s’ha dissenyat amb l’objectiu de retornar l’art i la creació als espais quotidians de totes les persones. Un camí per retrobar-te amb la teva creativitat, motivació i mirada pròpia.
[més info]

AL BLOG: I si els i les professionals de l'ES girem la mirada cap a nosaltres mateixos?
Fa un temps que des del CEESC vam entrar en contacte amb l’Institut Gestalt perquè ens van interessar algunes de les seves propostes formatives. L’entrada d’avui ens l’escriuen la Silvia Lobera i el Jan Garrido, molt a to amb la recent celebració del #DiaES.
[llegeix l'article]

El CMBS celebra la seva Comissió Permanent
El Consell Municipal de Benestar Social, del qual el CEESC forma part, ha iniciat el curs amb una primera sessió on s’ha presentat la nova presidenta del Consell, així com la nova Comissionada d’Acció Social, que col·laborarà amb els temes que deriven de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI.
[més info]

Taula per l'Emergència Climàtica
El CEESC forma part del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat que treballa en la Taula per l'Emergència Climàtica i que té com a objectiu elaborar els continguts de la Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona, que entrarà en vigor a partir de l’1 de gener de 2020.
[més  info]

Màster Criança 0-3 i acompanyament a les famílies en xarxa
Aquesta formació pretén oferir una mirada holística perquè els professionals puguin fer un millor acompanyament a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, des d’un vessant reflexiu i una vocació professionalitzadora.
[més info]

Beques per desenvolupar estudis i treballs en matèries del CEJFE
El Departament de Justícia ofereix 15 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del CEJFE i per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats del Centre. Termini de presentació: 31 d'octubre.
[més info]

CURS A LLEIDA: L’adolescència: una mirada positiva. Un curs en clau d’humor
L’adolescència és un període de gran importància a la vida i no només una etapa de transició. Ens cal una mirada positiva, sense caure en la ingenuïtat. Una mirada positiva i professional.
[més info]

CURS A TORTOSA: La gamificació a l’acció socioeducativa
La gamificació és l’ús de metodologies del joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació, la concentració, l’esforç, la fidelització i altres valors positius comuns a tots els jocs.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!