Butlletí del CEESC núm. 370 · 4 d'octubre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Moltes gràcies per celebrar amb nosaltres el #DiaES
La Nau Bostik ens va acollir ahir en el Dia Internacional d'Educació Social on ens vam aplegar per conèixer la realitat professional, per formar-nos, per trobar-nos i per celebrar la professió. Ben aviat trobareu a la web tot el material que s'hi va generar. Encara pots celebrar el #DiaES a Tortosa, Girona i Lleida.
[Recull de piulades del #DiaES]

#DiaES - Recull de premsa

Celebrem i construïm professió 2019
Ahir, coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació Social, vam organitzar aquesta jornada per conèixer i donar veu a l’alumnat que té l’expedient acadèmic amb major qualificació, així com els Treballs de Fi de Grau d’Educació Social amb la nota més alta de Catalunya.
[més info]

#DiaES a Terres de l'Ebre. Tenir cura de qui cuida
En el taller d'aquesta tarda s’oferiran eines, estratègies i reflexions que ajudin a la millora de la tasca d’acompanyament dels professionals, a partir de l’autoconeixement i la cura del propi benestar. S'hi presentaran diferents enfocaments, tècniques i situacions.
[més info]

#DiaES a Girona. Àgora, digues la teva
Araceli Lázaro, Joan Mayoral i Núria Ferrer són 3 dels 5 professionals que ens acompanyaran en l'Àgora gironina on parlarem de la millora de l'educació social, entesa com a procés de creixement global de la societat i dels seus membres més vulnerables.
[més info]

#DiaES a Lleida - Taller de Soundpainting
Recorda que tens un 2x1 en el taller d'Educa amb l'Art a Lleida en què experimentarem en primera persona la creació artística a través de la improvisació. Aprendrem a crear col·lectivament composicions instantànies que sorgeixen en el mateix moment.
[més info]

La música urbana com a eina de transformació social
La Fundació Ideograma llença una convocatòria de beques dirigides a persones que treballin en l’àmbit de la música urbana com a eina de cohesió i transformació social. Està oberta fins al 10 d’octubre i s'ofereix una beca de formació a la ciutat italiana de Torí.
[més info]

CURS: L’adolescència: una mirada positiva. Un curs en clau d’humor
L’adolescència és un període de gran importància a la vida i no només una etapa de transició. Ens cal una mirada positiva, sense caure en la ingenuïtat. Una mirada positiva i professional. El curs tindrà lloc a Lleida conduït per Fran Rojas.
[més info]

CÀPSULA: Les cooperatives d’habitatge amb serveis d’atenció a les persones
Des de PERVIURE, ens mostraran què son les cooperatives d’habitatge i, específicament, les de cessió d’ús, les diferents tipologies que hi ha i els valors compartits que tenen amb l’economia social i solidària.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Cursos a distància

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

I
SSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!