Butlletí del CEESC núm. 367 · 13 de setembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Festa per a tothom. La cultura popular com a eina per a la inclusió social
El proper 18 de setembre, Tarragona acull una jornada en què parlarem de la relació i les experiències entre la cultura popular i el món de la discapacitat.
[més info]

Jornada especial a Barcelona del #DiaES 2019
En aquesta jornada posarem de manifest que la informació, la formació, la trobada i el reconeixement són quatre elements essencials per a l’autocura: perquè la nostra energia és la nostra força per acompanyar processos de canvi i facilitar millors condicions de vida a les persones i a la comunitat.
[més info]

Exposició fotogràfica: "Resilients. De la dificultat a l’oportunitat"
Del 16 de setembre al 18 d'octubre trobareu a la seu del CEESC a Barcelona l'exposició fotogràfica de César Marcos, que tracta sobre històries de superació i esperança; una invitació a llegir la nostra vida pròpia i transformar les dificultats en oportunitats.
[més info]

EdusoDay 2019
El proper 28 de setembre, Saragossa acollirà els actes estatals per commemorar el Dia Internacional de l’Educació Social en què es presentarà el VIII Congrés Estatal de l'Educació Social del 2020.
[més info]

Catifa nova per als Premis RetinES 2019
El 30 d'octubre dins del cicle DocuGrama projectarem les peces audiovisuals premiades dins dels Premis RetinES 2019, així com el clip “Protesto” del col·lectiu la Llama i presentarem el projecte Dies Internacionals.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 16 de setembre.
[més info]

Servei d'Orientació Personalitzat
El Servei SOP vol contribuir a la millora de les possibilitats d’ocupació i facilitar coneixement del mercat laboral. Si necessites una orientació, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per tal d’establir el dia de l’entrevista que té una durada de mitja hora.
[més info]

CURS: L’equinoteràpia social
La intervenció des de l’equinoteràpia permet, en un context natural, incidir en aspectes de caire emocional, terapèutic o educatiu per millorar el benestar de les persones que acompanyem els cavalls.
[més info]

CÀPSULA: Sikkhona: presentació de l’eina per poder treballar amb espais de tutoria, supervisió i treball en equip
A través de diferents dinàmiques amb imatges testades, estimulen la comunicació entre els membres del grup, a abordar positivament els conflictes i a créixer en cohesió.
[més info]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!