Butlletí del CEESC núm. 366 · 6 de setembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

La nostra energia és la nostra força
Com ja et vam anunciar, el #DiaES 2019 posa el punt de mira en la necessitat de generar estratègies i destinar recursos a construir una cultura de l’autocura perquè “La nostra energia és la nostra força”. Ara et presentem el programa d'actes que hem preparat arreu del territori.
[més info]

Has respost l'enquesta sobre el sistema de protecció a la infància i l’adolescència?
En aquests dos mesos hem recollit al voltant de 700 respostes, però creiem que n’hi hauria d’haver més. Hi treballes i encara no has contestat l'enquesta? Si ja l’has respost, et demanem que la puguis compartir. Tens temps encara fins el 15 de setembre.
[més info]

La urgent revisió de l’atenció a la infància a Catalunya
El passat 2 d'agost el diari ARA publicava un article de la presidenta del CEESC, Maria Rosa Monreal, en què feia una crida a revisar l'actual sistema de protecció i on declarava que "no hi ha una planificació a mitjà i llarg termini, un fet que provoca accions impulsives, i mesures urgents."
[llegeix l'article]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 16 de setembre.
[més info]

IV Concurs de contes "Coneix els teus drets
El 15 de setembre finalitza el termini d'enviament de contes per a la 4a edició del Concurs de contes i relats curts, amb la finalitat de recollir-los en una publicació il·lustrada perquè es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes.
[més info]

Bases per presentar les contribucions al VIII Congrés
Ja pots consultar les bases per presentar contribucions al VIII Congrés de l'Educació Social que tindrà lloc a Saragossa el proper mes d'abril. Les dates límit són 11 de novembre per a les comunicacions, 15 de gener per als pòsters i el 15 de febrer per a les experiències.
[més info]

“La nostra energia és la nostra força” - Carnaval de Blogs 2019
Enguany, tornem a lligar la temàtica del Carnaval amb la del #DiaES. Volem que els bloguers i blogueres de l’educació social ens expliquin quina és la seva vivència entorn a aquest tema i com ho fan per carregar les piles. Els ES, tenim prou en compte la cultura de l’autocura?
[més info]

CURS: L’equinoteràpia social
La intervenció des de l’equinoteràpia permet, en un context natural, incidir en aspectes de caire emocional, terapèutic o educatiu per millorar el benestar de les persones que acompanyem els cavalls.
[més info]

CÀPSULA: Les cooperatives d’habitatge amb serveis d’atenció a les persones
Des de PERVIURE, ens mostraran què son les cooperatives d’habitatge i, específicament, les de cessió d’ús, les diferents tipologies que hi ha i els valors compartits que tenen amb l’economia social i solidària.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Agenda CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!