Butlletí del CEESC núm. 365 · 26 de juliol de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Catàleg de Formació i Càpsules Tardor 2019
Ja estan obertes les inscripcions per als 12 cursos presencials a les seus del CEESC, els 7 cursos a distància i les 4 Càpsules que t'hem preparat per a la tornada de l'estiu. Aquest Catàleg està pensat per a la teva formació contínua: procés d'oposicions, salut mental, drogues, parentalitat, ètica, gamificació, violència vers les dones...
[consulta'l]

Consolidant la Plataforma en defensa del dret a l'atenció de les persones amb dependència
La Plataforma que vam presentar al mes de maig segueix treballant. Ara s'hi han afegit diferents organitzacions al Manifest fundacional. Des d’aquí fem una crida a entitats que s’hi vulguin adherir.
[més info]

Parlem de sensellarisme amb la Síndica de Greuges de Barcelona
La setmana passada ens vam reunir amb Mª Assumpció Vila, Síndica de Greuges de Barcelona, per parlar sobre sensellarisme a la ciutat. Hem preparat una notícia amb els temes més destacats que vam tractar-hi.
[més info]

Ja has respost l'enquesta sobre el sistema de protecció?
Ajuda'ns a visibilitzar la situació actual de la professió i de l’àmbit de protecció a la infància i l’adolescència. Estem a punt d'arribar a les 500 respostes. Com més professionals respongeu, més acurada serà la mostra que presentarem ben aviat.
[més info]

Enquesta sobre el procés de dol en infants i adolescents
Aquest qüestionari de Treball Final de Grau té la finalitat de conèixer quina és la formació que tenen els professionals de l'Educació Social per fer front als processos d'acompanyament al dol, en l'àmbit de la infància i l'adolescència.
[participa a l'enquesta]

Eixos de treball del VIII Congrés d'Educació Social
Ja tenim els eixos de treball del congrés estatal que se celebrarà a l'abril a Saragossa. El primer eix tracta sobre la dignitat de les persones, dels i de les professionals i el dret a l'educació social, i el segon, sobre l'acció socioeducativa com a acció transformadora.
[més info]

FORMACIÓ D'ESTIU: Taller sobre proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Encara queden places per a l'edició a Girona d'aquesta formació pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb els casos pràctics.
[més info]
En anteriors butlletins

Consulta els horaris d'estiu

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!