Butlletí del CEESC núm. 364 · 19 de juliol de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Recordem en Toni Julià
Avui fa 10 anys que en Toni Julià ens va deixar, però el seu record segueix ben viu. Va ser educador social i mestre d’educadors i educadores socials. Des del CEESC seguim treballant per a reivindicar la figura professional i a posar en valor els temes que ell va treballar.
[més info]

La situació dels menors no acompanyats a Betevé
En Lluís Vila va participar en una taula rodona  juntament amb Neus Arnal, educadora social en centres d’acollida; Peio Sànchez, rector de la parròquia Santa Anna; Vicki Molins, responsable de l’hospital de campanya de Santa Anna, i Raül Martinez, coordinador de Migracions d’ECAS.
[enllaç al programa]

AL BLOG: Llibre d'actes del XIV Congrés Internacional d'Infància Maltractada
S'ha publicat el llibre d'actes del Congrés que va tenir lloc a Barcelona el passat mes de novembre. Es tracta d'una publicació digital en format pdf interactiu que recull tots els textos dels ponents del Congrés.
[més info]

Premis ADR Justícia
La Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia ha creat aquests Premis que s'atorgaran a les millors experiències i treballs de camp impulsades per institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i d’altres formes de resolució de conflictes. Hi ha temps fins al 22 de juliol.
[més info]

Col·labora en aquesta enquesta!
Des de la Universidad de Sevilla ens demanen col·laboració per fer-vos arribar una enquesta sobre 'Competències de l’educador/a social que treballa amb menors per realizar una tasca educativa de qualitat.' Amb la intenció de construir-ne un perfil comptant amb persones amb experiència en aquest àmbit.
[enquesta]

EL CEESC HI COL·LABORA: Eines terapèutiques per a educadors i educadores socials
L'Institut Gestalt ofereix aquesta formació on podràs tenir un espai de revisió, de cura personal i ampliació del teu potencial d’estar en contacte amb tu mateix/a i amb l’altre. 15% de descompte per a membres del CEESC.
[més info]

FORMACIÓ D'ESTIU: Taller sobre proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Us proposem una formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb els casos pràctics. Places a Girona.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

Consulta els horaris d'estiu

AGENDA

Agenda CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC
 

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!