Butlletí del CEESC núm. 363 · 12 de juliol de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Busquem referents de salut mental i d'infància
Per representar els educadors i les educadores socials al Pla d'atenció integrada social i sanitària (PAISS) des del CEESC estem buscant una persona referent en l’àmbit de la salut mental i una altra de serveis socials que treballi amb infància.
[més info]

En Lluís Vila al programa 'Bàsics' de BTV
El vicepresident del CEESC va denunciar en directe a BTV la precarització del circuit d'atenció a menors estrangers sense referents, i va explicar com la Generalitat està creant un circuit paral·lel fora dels marcs normatius estalviant diners.
[entrevista]

M'he convertit en una espècie de detectiu somrient
La col·legiada Míriam Solé Solà, guanyadora del premi al millor expedient del 2018 de la Universitat de Lleida, és l'autora de la columna de Social.cat en què fa una reflexió al voltant d'allò que l'apassiona de l'Educació Social.
[més info]

IV Concurs de contes "Coneix els teus drets
L'1 de setembre finalitza el termini d'enviament de contes per a la 4a edició del Concurs de contes i relats curts, amb la finalitat de recollir-los en una publicació il·lustrada perquè es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes.
[més info]

AL BLOG: Mesurament de la inversió pressupostària en la infància
El mes de juny passat vam assistir a l’acte de de presentació d’una metodologia per identificar i quantificar la dotació econòmica que les administracions públiques destinen a la infància, desenvolupada per la UNICEF, que ara us presentem al blog, des d'on us el podreu descarregar.
[més info]

EL CEESC HI COL·LABORA: Pedagogia de l’Acompanyament 2019-2020
Aquest curs, organitzat per ARAE, té com a objectius adquirir estratègies i actituds bàsiques del treball emocional en el context educatiu en la seva dimensió grupal, en un espai de treball alhora vivencial, reflexiu i interactiu i amb un evident component aplicat.
[més info]

FORMACIÓ D'ESTIU: Taller sobre proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Us proposem una formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb els casos pràctics. Places a Girona.
[més info]
En anteriors butlletins

Consulta els horaris d'estiu

AGENDA

Agenda CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!