Butlletí del CEESC núm. 355 · 17 de maig de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Ja tenim vídeos guanyadors dels Premis RetinES 2019!
El Harrak i Sense Filtres són els dos vídeos guanyadors dels Premis RetinES 2019. Són dos documentals que tracten, des de la sensibilitat dels seus protagonistes, dos temes d’actual rellevància i emergència. Cada projecte s'ha endut un premi de 300 €.
[més info]

Presentem la Plataforma en Defensa del Dret a l'Atenció de les Persones amb Dependència
El passat 14 de maig vam presentar aquesta Plataforma per tal de reclamar que es compleixi la Llei 39/2006 de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència, greument infradotada des de les retallades de 2012.
[més info]

Canvis a la Junta de Govern
Aquesta setmana el col·legiat Isard Font Iserte ha entrat a formar part de la Junta de Govern del CEESC. En Pep Plana, membre fins ara de la Junta delegada de Girona, passa a ser-ne el President i vocal de la Junta de Govern, en substitució de Rubèn Fornós que continuarà formant part de la Junta delegada de Girona.
[més info]

Enquesta sobre futures propostes formatives al CEESC
Des del CEESC entenem la formació com un servei essencial del Col·legi. Volem tenir molt present la teva opinió, així que si contestes aquesta breu enquesta ens ajudaràs a planificar la formació en els propers mesos. Respondre-la no et portarà més de 2 minuts!
[més info]

BizBarcelona 2019
El 12 de juny, a les 10h tindrà lloc un Networking Interprofessional. Una jornada que s’adreça exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els col·legiats i col·legiades del CEESC hi teniu accés gratuït tant al Networking com al Saló.
[més info]

Tens una exposició que combini art i societat?
L’objecte de la convocatòria permanent és la presentació de projectes expositius i mostres d’interès social o professional per a la seva exhibició a les seus del CEESC, com a complement a altres propostes expositives fruit d’iniciatives institucionals i/o de col·laboració amb altres institucions públiques i privades.
[més info]

Atendre i protegir les famílies en situació de vulnerabilitat ha de ser una prioritat
Els passats 1 i 2 d’abril va tenir lloc el I Congrés Internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància en situació de vulnerabilitat, en què es van compartir diverses reflexions i generar consensos que intentem sintetitzar en un Manifest.
[més info]

Ètica professional: reptes nous i de sempre
Conferència organitzada per la Sectorial Social d'Ensenyament i Humanitats de l'Associaicó Intercol·legial, a càrrec del Sr. Joan Manuel del Pozo, professor emèrit de Filosofia i Síndic de la Universitat de Girona.
[més info]

Jornada de Bones Pràctiques a les Borges Blanques
S'hi tractarà l'assessorament en l’itinerari educatiu, formatiu i laboral de joves, acompanyament i dinamització de grups de joves en la preparació pel món laboral, treball de competències, formació professional, coordinació amb altres agents educatius...
[més info]

CURS: Introducció al peritatge social per a educadors i educadores socials
La notòria presència de l'especialista social dins de l'Administració de Justícia requereix d'una formació especialitzada orientada a l'aplicació del mètode científic i l'actuació ètica de l’educador i de l’educadora social com a perit/a forense.
[més info]

TALLER: Què no ha de fer un educador/a social en un projecte artístic o cultural?
Parlarem amb Georgina Dezcállar, de Circula Cultura, i amb Àngel Mestres, de Trànsit Projectes, sobre què no s’ha de fer, què no funciona o quins errors es comenten en la pràctica de l’Educació Social a espais, centres o projectes culturals.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!