Butlletí del CEESC núm. 343 · 8 de febrer de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Accepta la política de privacitat!
Si ets membre del CEESC i encara no ho has fet, et demanem que ens dediquis un minut omplint un formulari amb les teves dades bàsiques, per tal d'acceptar la nova política de privacitat del CEESC.

[més info]

L'Educació Social a l'Ed #4, la Revista d’El Diari de l’Educació
L'educació social és un dels 10 reptes educatius per guanyar el futur. Maria Rosa Monreal ens en parla i ens recorda que la mateixa difinició social ens "obliga a obrir la mirada i no situar només la tasca de l’educador/a social allà on es troben els dèficits socials, sinó impulsant una educació social per a tothom". 
[més info]

Comissió de professionals sèniors de la Intercol·legial
El CEESC ja forma part d'aquesta Comissió que té com una de les principals finalitats promoure l’organització de tot tipus d’activitats professionals, culturals o formatives adreçades als professionals sèniors dels col·legis membres i ajudar a la constitució de comissions en aquells col·legis que encara no en disposen.
[més info]

Concurs de Projectes d'Educació Social, Memorial Toni Julià
El 31 de març d'enguany finalitza el termini per presentar treballs a la 5a edició del concurs de projectes professionals realitzats per educadores i educadors socials i estudiants d'educació social, en què es premia els que es considerin més interessants i innovadors.
[més info]

Jornada anual: L’Educació avança en clau 360º
El passat 30 de gener va tenir lloc aquesta primera Jornada anual en què es va fer balanç, amb 120 ajuntaments, centres educatius i entitats formant-hi part. El repte del 2019 és que els nous ajuntaments i els centres educatius incorporin la mirada de l’Educació 360.
[més info]

AL BLOG: “Crecer leyendo”, per una biblioteca inclusiva des de la infància
Des de la Fundació Biblioteca Social ens presenten un documental que mostra com des de la biblioteca pública es pot contribuir a millorar la situació dels infants, quan un de cada tres està en risc d’exclusió.
[llegeix l'article]

EL CEESC HI COL·LABORA: Trobada de professionals d'Espais Familiars de Catalunya
APEFAC us presenta la trobada de professionals que tindrà lloc el proper divendres, 15 de febrer a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró i en què es parlarà de coeducació.
[més info]

CURS: L’amor i la sexualitat a l’educació
Partim de la necessitat de mostrar una visió de l'amor i la sexualitat en positiu, que ofereixi una idea plaent de l'amor i la sexualitat, incloent la prevenció dels riscos associats a determinades pràctiques sexuals i ampliant la dimensió eròtica de la sexualitat.
[més info]

CÀPSULA: La porta d’entrada a Europa per a persones sol·licitants d’asil
Hi escoltarem l'experiència d'una voluntària de l'equip de Salvamento Marítimo Humanitario a l'illa grega de Chios, que donarà resposta a diferents qüestions sobre com s'està treballant amb refugiats a Grècia.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Ballet de Moscou

Preu especial de 29€ per a les funcions d'abril de "La bella dorment". Compra d'entrades fins al 28 de febrer.

[més info]

Descomptes i acords comercials del CEESC

Troba-hi el teu!

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat