Butlletí del CEESC núm. 340 · 11 de gener de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Ja tenim aquí el nou número dels Quaderns d'Educació Social
Us presentem el nou número dels Quaderns d'Educació Social, on us proposem una aturada per pensar entorn de la identitat i la seva construcció i per reflexionar sobre el paper que l’educació social té en aquesta construcció.

[més info]

Propòsits d’any nou de l’Educació Social
Hem començat el 2019 fent-nos propòsits com a professionals de l'Educació Social. I tu? Ja has pensat quins propòsits professionals et marques per a aquest any que acabem de començar?
[llegeix-lo]

Catàleg de Formació i Càpsules. Hivern 2019
Ja has consultat el nou catàleg de formació i càpsules per al proper quadrimestre? D'entre els 12 cursos i les 4 càpsules que et proposem, segur que hi trobes algun que t'interessa.
[catàleg]

Jornada Anual de l'Acord Ciutadà
La propera Jornada Anual de l'Acord Ciutadà tindrà lloc el proper 28 de gener i se centrarà en el compromís de la ciutat i de l’Acord Ciutadà amb les fites de l’Estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats socials, que marquen la Barcelona de l’any 2027.
[més info]

Participa al projecte #GEO-6 Global Environment!
Si treballes amb joves, fes-los arribar  aquesta enquesta del projecte #GEO-6 Global Environment Outlook dirigida a joves d'entre 18 i 25 anys. Els resultats es publicaran al llibre electrònic Global Environment Outlook (GEO-6) per a Joves.
[participa-hi]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat