Butlletí del CEESC núm. 328 · 21 de setembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

El #DiaES és a punt d'arribar
La setmana vinent comencen els actes del #DiaES 2018. No et perdis la programació i apunta-t'hi! Segur que en trobes un que t'interessa.

[programació #DiaES]

Una Llei per a l’Educació Social? Parlem-ne!
El proper 26 de setembre, presentarem un principi de proposta per justificar (o no) la necessitat de promulgació d’una Llei de regularització de la professió d’Educació Social. Vine a debatre-ho a la primera activitat del #DiaES.
[més info]

Com ser educador/a social i no morir en l’intent? Un cas teatralitzat
En la nostra professió es cometen errors. En aquesta activitat formativa teatralitzada, del proper dijous 4 d'octubre, posarem el focus en el lideratge i en aquelles accions que se’n deriven per poder detectar errors, per ser educadors socials i no morir en l’intent.
[més info]

Celebració del Dia Internacional de l'Educació Social al CGCEES
Aquest any amb motiu del Dia Internacional de l'Educació Social, que es commemora el 2 d'octubre, els actes generals organitzats conjuntament amb el CGCEES se celebren a València i a Toledo. El Consejo demana que utilitzem l’etiqueta #EDUSODAY2018 per visibilitzar a les xarxes socials, especialment a twitter, les aportacions de l'Educació Social.
[més info]

Treballes a Serveis Socials? Ja t'hi has inscrit? Falta ben poc!
El Congrés respon a la necessitat d’analitzar, comprendre i intervenir en una realitat social que és complexa i requereix de l’articulació i complementarietat de diferents perspectives professionals. L’objectiu del III CSSB és establir l’intercanvi d’expertesa professional com a element clau per fer visibles les fortaleses en l’acompanyament professional.
[més info]

Treballes en l'àmbit de la Gent Gran? Ens interesses!
El col·lectiu professional en Gent Gran del CEESC ha elaborat un formulari per tal de conèixer l’entramat de professionals que treballen en aquest àmbit, quines tasques realitzen, en quina tipologia de projectes i quins recursos hi manquen; i per tal de cercar projectes interessants.
[més info]

Els MENA a la premsa
El diari ARA ha publicat recentment dos articles relacionats amb la situació d'emergència que viuen els menors estrangers no acompanyats. Estades efímeres el signen Carmen Redondo i David Román, membres del Col·lectiu de protecció a la infància i l’adolescència del CEESC i Traficant amb menors és del periodista Albert Llimós.
[més info]

EL CEESC HI COL·LABORA
Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut 2018

En aquesta jornada ens endinsarem en la relació dels professionals de joventut amb joves, debatrem sobre el paper de la professió als espais juvenils, el seu grau d’implicació, rellevància i compromís. 
[no hi faltis!]

Aconsegueix una entrada doble per al Docs Barcelona d'octubre
Regalem 3 entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena, el dia 4 d'octubre als Cinemes Girona, al Docs Barcelona del mes: Eugenio, el documental sobre la cara desconeguda de l'humorista català. Participa-hi a través de les xarxes!
[més info]

CURS ON LINE: Intervenció psicosocial amb víctimes de TEHFES
Al llarg d’aquesta formació coneixerem els principals conceptes relacionats amb el tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual, la legislació que criminalitza aquest delicte i que ofereix suport a les víctimes i la situació actual d’aquest fenomen en territori nacional i català.
[més info]

CÀPSULA: Com estan treballant els professionals d’educació social a les escoles i instituts? Mostra d’experiències
Des del Col·lectiu professional d’educació social i escola del CEESC us presentem aquesta Càpsula a Tortosa que exposa experiències de treball d’educadors i educadores socials a escoles o instituts.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

El proper dilluns 24 de setembre, la seu del CEESC romandrà tancada.

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat