Butlletí del CEESC núm. 327 · 14 de setembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Els educadors i educadores socials a l’escola. Treballem plegats?
El Col·lectiu professional d’Educació Social i Escola del CEESC ha escrit aquest article en què parlen sobre la seva proposta de treballar de forma conjunta i integral amb tota la comunitat socioeducativa per tal de dur a terme la tasca tan complexa, essencial i encisadora com és l’educació.

[llegeix l'article]

La Maternitat, 30 anys després #DiaES a Lleida
Dins de la programació d'aquest any per celebrar el Dia Internacional de l'Educació Social, el 4 d'octubre tindrà lloc a Lleida una conferència sobre la memòria històrica de l'educació social: "De la Maternitat a l'actual sistema de protecció". La cloenda anirà a càrrec dels Bastoners del Pla de l'Aigua.
[més info] [tota la programació #DiaES]

El CEESC reforça el compromís amb els proveïdors ètics
El CEESC amplia la seva aliança amb Fiare, una entitat que s'alinea amb l'economia ètica. Amb Fiare ja són 13 els nostres proveïdors ètics que treballen en diversos sectors, des de les assegurances a la restauració, passant per la reprografia, missatgeria o l'assessorament jurídic.
[més info]

21 de setembre
Dia Mundial de la Pau

Per al proper 21 de setembre, Dia Mundial de la Pau, el CGCEES proposa l'etiqueta #edusoESpaz per visibilitzar com, des de l'Educació Social, es treballa i s'enforteix la cultura de pau.
[més info]

Connectar la comunitat: els ajuntaments en l'Educació 360
El 19 de setembre tindrà lloc aquest acte que vol situar l’Educació 360 en les polítiques públiques dels governs locals. Coneixerem les Propostes de Política Municipal elaborades per l’Aliança Educació 360.
[més info]

CURS ON LINE - Atenció a la diversitat: Autisme
La intervenció dins el món educatiu té una gran rellevància en l'evolució dels nens i nenes diagnosticats amb algun trastorn de l'espectre autista, per tant, els seus respectius educador/ores poden contribuir activament en el seu desenvolupament i benestar.
[més info]

CÀPSULA: Introducció a la intervenció social amb víctimes de tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual
Aquesta Càpsula formativa vol fer una petita introducció en la intervenció amb víctimes de tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat