Butlletí del CEESC núm. 324 · 27 de juliol de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Jornada: Mediació i Comunitat. Una mirada des de l’acció social

Jornada oberta a tots els professionals que treballen en l’atenció a les persones, però també a ciutadans que vulguin conèixer els beneficis de la mediació com a tècnica per resoldre i gestionar conflictes.
[més info] [inscripcions #DiaES]

Descarrega't el Full Informatiu
Ja et pots descarregar el número 84 del Full Informatiu de l'estiu que ve carregat de canvis, tant de disseny com de continguts i on, entre d'altres, trobaràs articles sobre patologia dual, educació social i escola i el catàleg de formació per a la propera tardor.
[FI 84]

Relatoria de les #11JIES
Si et vas perdre les XI Jornades d'Infància i Educació Social i t'interessa els sistema de protecció a la infància i conèixer bones pràctiques des de l'Educació Social, ja et pots descarregar la relatoria de tot el que s'hi va dir i reflexionar.
[llegeix la relatoria]

30 de juliol. Dia Mundial contra el Tràfic de Persones
Per al proper 30 de juliol, el CGCEES proposa l'etiqueta #Edusocontralatrata per visibilitzar les aportacions que podem fer a l'entorn d'aquest tema des de l'Educació Social.
[més info]

Recerca LGBT+ i diferències individuals
Des de la UB s'està duent a terme un estudi per explorar la incidència de les categories de gènere binari i no binari en l'estudi actual de les diferències individuals.
[participa-hi!]

El CEESC col·labora en dues formacions de segon cicle
Es tracta d'un postgrau coordinat des de la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Congrés Català de Salut Mental i d'un títol de Màster de la Universitat de Barcelona.
[Postgrau en Salut Mental Col·lectiva]
[Màster de Criança 0-3 i atenció socioeducativa]

Cursos subvencionats per a membres del CEESC
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per a les persones col·legiades i amigues del CEESC. Alguns ja han començat, però n'hi ha que comencen al setembre. Inscripcions obertes.
[més info]

CURS ON LINE: Atenció a la diversitat: Autisme
La intervenció dins el món educatiu té una gran rellevància en l'evolució dels nens i nenes diagnosticats amb algun trastorn de l'espectre autista, per tant, els seus respectius educadors i educadores poden contribuir activament en el seu desenvolupament i benestar.
[més info]

CÀPSULA A GIRONA: Intervenció socioeducativa amb infants i adolescents no acompanyats
Hi plantejarem un seguit d'aspectes per entendre millor la situació d’infants i adolescents no acompanyats procedents del Marroc, abordant la procedència i l’arribada, la tasca socioeducativa, així com els aspectes més controvertits que els envolten.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat